Nöje

Under Adriennes dop: Sofi Fahrman visar upp nya pojkvännen – miljardären Filip

Under prinsessans Adriennes dop syntes ingen mindre än modeikonen Sofie Fahrman med sin nya kärlek – miljardären Filip Engelbert!

Foto: Getty

Chris O’Neills och prinsessan Madeleines dotter Adrienne döptes i dag i Drottningsholms Slottskyrka – och vi var inte sena med att spana in de inbjudna gästerna! Utöver inredaren Andrea Brodin, en rad politiker och Madeleines nära vän Louise Thott sågs modeikonen Sofi Fahrman som tidigare var tillsammans med miljardären Nick Zijlstra. Paret gjorde slut under förra året och nu presenterar Sofi Fahrman sin nya kärlek – miljardären Filip Engelbert.

Filip Engelbert har tillsammans med sin kusin Oscar Engelbert fastighetsbolaget Oscar Properties och arbetar även i smyckesföretaget Engelbert. Enligt Expressen är han placerad på 148:e platsen på listan över Sveriges miljardärer 2017. I sin podcast berättar Sofi Fahrman om den nya kärleken:

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig men hur fan gör man det här? Det är så många inblandade som man vill respektera och man vill inte säga för mycket, säger hon.

Se bilden på det nykära paret nedan!

Källa: Expressen 

Sofi Fahrman med Filip Engelbert

Sofi Fahrman med Filip Engelbert

Foto: Karin Törnblom / IBL

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!