instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Vägen till vigseln: Stilsäkra morgongåvor till både henne och honom

Av: Cassandra Brunstedt

I artikelserien ”vägen till vigseln” kan ni följa Metro Modes redaktionschef, Cassandra Lundgren genom alla förberedelser – i jakten på drömbröllopet. Varje vecka bjuder hon på värdefulla tips och trix som du kommer att ha nytta av, hur din stora dag än ser ut! Den här veckan djupdyker hon i morgongåvor och listar stilsäkra köp till både henne och honom. 

Morgongåvan är en gammal tradition som inneburit olika saker genom åren. I dag kan både brud och brudgum överraska varandra med en present på morgonen efter bröllopsnatten och här listar vi presenter och upplevelser att överraska sin älskade med.

Förr i tiden var morgongåvan obligatoriskt och kunde bestå av allt ifrån ett torp till en mark som hustrun skulle få och ha som en typ av livförsäkring om maken dog. I dag ser det såklart annorlunda ut och är inte alls ett måste på bröllopet – men däremot en rätt så trevlig gest, eller hur? Att ge bort någonting som personen i fråga kan ha kvar i en lång tid är en väg att gå, en upplevelse där ni kan skapa härliga minnen tillsammans en annan. Vanligt är smycken som halsband och ringar till henne och en klocka till honom.

Vi på Metro Mode tror dock inte på att man ska behöva anpassa sig efter vissa mallar utan att man väljer utifrån vad man tror att sin partner skulle bli glad av. Är det en exklusiv doft i form av en parfym eller kanske en väska som är favoriten hos din bättre hälft – så är det valet att gåva minst lika rätt. Här listar vi förslag på morgongåvor till både henne och honom.

Foto: Unsplash 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår