Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Världens första bakisbar öppnar i Amsterdam

Har du någon gång känt dig så sliten efter en festnatt att du aldrig vill sätta din fot på en bar igen? Förmodligen. Nu finns det faktiskt en bar som vi mer än gärna vill befinna oss på när vi har tagit på oss betongkepsen. I Amsterdam har det öppnat en baksmälle-bar. 

bakis-bar-bakisbar-hangover-bar-puff

Det låter helt sjukt, vi vet. Baren i Amsterdam har allt du behöver för att överleva “dagen-efter”. Här finns flera massagestationer, en syrebar, smoothies, mat som botar baksmällan och bekväma sängar där du kan titta på tv. Rena rama drömmen.

 

“Hangover bar” grundades av det nystartade madrassföretaget Matt Sleeps, som ett sätt att få personer att testa deras madrasser. Det är dock inte vem som helst som får komma in på baren. Det är ett krav att du är bakis. I dörren till baren står det “bakis-vakter” som kontrollerar om du verkligen är så bakis som du säger. De kontrollerar din andning och hur sliten du ser ut. Ser du för fräsch ut får du inte komma in.

bakis-bar-bakisbar-hangover-bar-puff

Baren har öppet från fredag till söndag 10 – 18 (perfekt baksmälle-tid) det går också rykten om att fler bakisbarer håller på att slå upp sina dörrar. Vi hoppas att det snart börjar dyka upp några i Stockholm.

 

Foto: Matt Sleeps

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!