Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Veckans utmaning med Cassandra Brunstedt – rensa i den omedvetna röran

Du har väl inte missat att Metro Modes innehållschef Cassandra Brunstedt presenterar nya utmaningar på bloggen varje söndag? Förra veckan rörde det sig om djupandningsövningar och denna vecka kommer Cassandra att rensa i garderob och lådor. Låt dig inspireras och häng på!

Foto: Unsplash

Cassandra som alltid har det rent och städat hemma hos sig, kan dock erkänna kaoset som råder med jämna mellanrum i garderob och lådor. Därför har hon bestämt sig för att veckans utmaning går ut på att rensa.

– Jag har bland annat en enorm garderob men massor av kläder som jag inte använt på flera år. Jag har även ett kök proppfullt med diverse saker, där jag bara använder max en fjärdedel.

Hon har blivit inspirerad av feng shui som menar att överflödiga saker skapar stress i det undermedvetna. Hakar du också på veckans utmaning som går ut på att rensa i husets alla lådor och garderob? Spana in veckans utmaning på Cassandras blogg här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!