Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi älskar det nya Google Chrome-tillägget som byter ut alla Trump-bilder mot kattungar!

Har du också tröttnat på att bombarderas av bilder på USA:s nya president Donald Trump? Blir du glad så fort du ser en liten söt kattunge? Då måste du genast ladda ner det här tillägget till din webbläsare!

Makeamericakittensagain

“Make America kittens again” är namnet på det nya Google Chrome-tillägget som byter ut bilder på Donald Trump mot mjuka och gulliga katter. Vi kan inte tänka oss ett bättre byte! Så här kan det se ut när du aktiverar funktionen i din webbläsare – visst känns det både uppfriskande och så härligt att slippa se Trumps ansikte överallt.


Trump

 

Tillägget är visserligen inte helt tillförlitligt, ibland misslyckas det med att identifiera rätt bilder, men ju oftare vi kan få se en liten orangespräcklig kattunge i stället för en orangefärgad president, desto bättre. Och efter att ha kollat igenom Donald Trump-artiklarna på vår egen sajt metromode.se så kan vi bara konstatera att det funkar riktigt bra.

 

Testa du också! 

Ladda ner tillägget till din Google Chrome-webbläsare via den här länken (det tar bara några sekunder), klicka sedan in på någon av dessa artiklar:

 

Lär känna gänget som snart blir mäktigast i världen – familjen Trump>>

 

Välkommen in i Donald och Melania Trumps pampiga våning i Trump Tower >>

 

8 anledningar till varför Donald Trump definitivt borde börja träna >>

 

Bästa julklappen om du frågar oss!

 

Foto: REX & Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!