Nöje

Victoria Beckham avslöjar hemligheten bakom sitt 22 år långa äktenskap

Victoria och David Beckham har kommit långt sedan de träffades på 90-talet – både professionellt, stilmässigt, och på ett personligt plan. Victoria delade nyligen med sig av några tips på hur man får ett äktenskap att hålla i över tjugo år.

Foto: Instagram @davidbeckham

Under en intervju i Good Morning America för några veckor sedan berättade Victoria Beckham om hur hon och maken David Beckham har fått sitt äktenskap att fungera under alla dessa år. Hemligheten? Samarbete.

“Vi stöttar varandra väldigt mycket”, sa hon. Hon berömde även David Beckham och sa att han var både en otrolig pappa och underbar make. 

Älskar att matcha

Paret har, förutom sina respektive karriärer, blivit kända som modeikoner. Under årens gång har de ofta matchat sina outfits, något som David Beckham tog fasta på i juli.

Lagom till parets årsdag lade han då upp en samling med gamla bilder på Instagram och skrev “22 år senare, fortfarande matchande outfits. Grattis på årsdagen jag älskar dig så mycket och tack för att du har gett mig våra fantastiska barn så att vi alla kan ha på oss samma sak”.

Läs även:

Victoria Beckham postade bild på David Beckhams rumpa.

Familjen Beckham ger oss en bild av “Family vacation goal“.

Hemligheten bakom Victoria Beckhams perfekta hy – det här äter hon varje dag.

Källa: Bustle

Foto: Instagram @davidbeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!