Nöje

Victoria och David Beckhams dans får fansen att smälta

Netflix nya dokumentär BECKHAM visar fotbollsstjärnans med- och motgångar genom åren, både i karriären och privatlivet. Ett klipp i synnerhet har fått stor spridning på sociala medier – och det visar kärleken mellan David och hans fru, Victoria Beckham.

Foto: Netflix

Efter 24 år som gifta är David och Victoria Beckham minst sagt synkade, något som märks tydligt i den sista delen av Netflix-dokumentären BECKHAM.

Victoria Beckham: “Känner mig lycklig nu”

“Att gå igenom alla delar av mitt liv har gett mig mycket klarhet”, säger David om processen att skapa dokumentären. “Det viktigaste för mig är det [jag och Victoria] har.”

Foto: Netflix

“Jag känner mig lycklig och nöjd nu”, säger Victoria och gestikulerar mot David. “Du verkar också känna dig nöjd. När vi var yngre jagade du alltid något och nu är det som om du skickar vidare stafettpinnen lite grann.”

I samband med dessa uttalanden syns de äkta makarna dansa tillsammans till Dolly Parton och Kenny Rogers duett “Islands in the Stream” från 1983 – ett ömsint ögonblick som parets fans har fallit pladask för:

“Älskar dem efter att ha sett deras kärlekshistoria”, skriver en person i kommentarsfältet till ett inlägg på TikTok.

“Det här är äkta kärlek. Vackert”, skriver en annan person.

En tredje kommenterar anspelar på Davids påstådda otrohet i början av 2000-talet: “Han gjorde ett misstag. De valde kärleken och fick det att fungera.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!