Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Videon när frun tvättar sin mans kuddar har blivit viral

Amerikanska Lexi valde att lägga ut en video när hon tvättar kuddar som inte tvättats på fem år – det har väckt stora reaktioner.

Foto: TikTok @pwincesslexx

När amerikanskan Lexi tvättade sin mans kuddar för första gången på fem år dröjde det inte länge innan videon blev viral. I klippet låter hon kuddarna ligga i tvättmedel under ett dygn och resultatet publicerade hon sedan på TikTok, reaktionerna lät inte vänta på sig.

Vattnet i badkaret ändrade färg

Tillsammans med fläckborttagning, tvättmedel och tabletter mot dålig lukt fick kuddarna bada tills det visade sig att de hade en helt annan färg, det visade sig när kuddarna blivit tvättade att de inte var bruna utan i själva verket vita. När Lexi filmar resultatet i vattnet chockerades följarna minst sagt. Bortsett från hårstrån och smuts var vattnet i övrigt nästan svart. Flera av hennes följare har ifrågasatt varför hon inte bara slänger kuddarna och istället köpet nya, men Lexi själv säger att de ska få sig ännu en omgång i tvättmaskinen.

Spana in det virala klippet nedan!

@pwincesslexx

Stripping my husbands favorite pillows after 5 years🤢 ##fyp ##foryoupage ##pillowchallenge ##cleantok ##gross ##strip

♬ Spongebob – Dante9k

Läs även:

Så upptäcker du hur smutsig din tvättmaskin faktiskt är.

Därför bör du tvätta med såpa.

Därför ska du alltid slänga in en våtservett i tvättmaskinen.

6 saker du inte visste att du kunde använda bikarbonat till.

Foto: TikTok @pwincesslexx

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!