Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Westlife planerar att återförenas och vi längtar redan!

Ni minns väl Westlife? Ja, hur ska man kunna glömma! För fansen kommer nu ett glädjande besked – gruppen kan vara på väg att återförenas.

westlifeFoto: REX

Det irländska pojkbandet tog världen med storm när de bildades 1998 av tv-profilen Simon Cowell. Det var faktiskt bara fem år sedan gruppen skildes åt efter en slutsåld avskedskonsert i Dublin men redan nu verkar en comeback vara på tal. Louis Walsh som var deras förra manager ska ha avslöjat att en återförening kommer att ske men att han inte kan ge besked om när.

Medlemmen Nicky Byrne (som du säkert hade en crush på) har sagt till irländska Independent att han älskar tanken att återförenas med grabbarna och att han är säker på att även de andra tycker likadant. Och vi kan garantera att det är fler än just Westlife-medlemmarna som skulle älska den här nyheten!

Dock var Nicky tydlig med att poängtera att han har mycket på gång just nu och att det därför inte är aktuellt med en återförening just nu. Men låt oss summera ihop det hela – medlemmarna vill återförenas och deras förre manager är säker på att en återförening kommer att ske… Väntar de alltså på det rätta tillfället för en comeback? Vi hoppas att “den rätta” tiden de väntar på är snart!

Läs också om Spice girls som återförenas här.

Källa: Aftonbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!