Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Yoga + vin = SANT i yogaformen som tagit Stockholm med storm

The Winery Hotel i Solna bjöd i helgen in gäster och besökare till yogaklasser med inslag av vin vilket resulterade i fullbokade klasser och succé! Den 14 oktober tar dem det hela steget längre med en hel helg i yogans och vinets tecken! 

Tänk dig en helg bestående av yoga, god mat och gott vin – på hotell? Vi kan typ inte tänka oss något lyxigare (och mer avslappnande) än vinhotellets nya grej – Yoga, wine & dine som har premiär den 14 oktober.

Det bästa av allt (förutom att du ger dina sinnen en kalashelg)? Det kostar inte skjortan! Priset för en hotellnatt, tre yogaklasser, en trerätters middag, guidad tur i vineriet, frukostbuffé och fri tillgång till gym, pool och takterass går på 1665 kronor.

På hemsidan kan vi läsa att yoga och vin är komponenter som människan använts sig av i minst 5000 år. Vi visste väl att det var en pang-kombo! OM vi vill testa konceptet är inte frågan utan bara när(!).

Foto: Unsplash
Källa: The Winery Hotel 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!