Nöje

Zara Larsson slår tillbaka mot BBL-ryktena

På senare tid har ett rykte om att Zara Larsson skulle ha genomgått ingreppet brazilian butt lift florerat på sociala medier, något som Aftonbladet tidigare har rapporterat om. Nu kommenterar sångerskan det hela i ett inlägg på TikTok.

Foto: Instagram @zaralarsson

Exakt hur ryktet om att popstjärnan Zara Larsson skulle ha gjort en rumpförstoring (även kallat brazilian butt lift) uppstod är inte känt. Enligt en TikTok-användare kan Instagramkontot Exonphspoiler ligga bakom spekulationerna, då kontot tidigare publicerat ett inlägg i sin story där man hävdade att Larsson genomgått ingreppet.

“Ni måste sluta”

Nu har Larsson själv kommenterat spekulationerna. I ett klipp på TikTok svarar hon på en kommentar där det står att på hennes brazilian butt lift ser bra ut:

“Jag är så seriös, ni måste sluta säga det här. Jag vet inte vart det kommer ifrån, jag fick typ fyra kommentarer som säger detta”, säger hon i inlägget.

Därefter förklarar artisten att hon helt enkelt har varit på gymmet “lite grann”, och tillägger att hon kommer att börja träna mycket hårdare inför sommaren.

Spana in klippet nedan!

@zaralarsson Replying to @M ♬ original sound – Zara Larsson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!