Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Zara Larsson till Skellefteå – med sin arenaturné Poster Girl Tour

I höst åker Zara Larsson ut på sin första egna arenaturné ”Poster Girl Tour” med Skellefteå som ett nytt stopp. Den 27 november spelar den svenska världsstjärnan på Sara Kulturhus i Skellefteå. Biljetterna till spelningen släpps den 29 september, enligt ett pressmeddelande från Live Nation.

Foto: Live Nation

Fler stopp i turnén är Göteborg den 19/11 och i Stockholm den 21/11. Hon spelar även i Oslo den 20/11, Helsingfors 24/11 samt i Köpenhamn den 3/12.

– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något, säger Zara Larsson i ett pressmeddelande.

Biljetterna till Zara Larssons Poster Girl Tour på Sara Kulturhus släpps på onsdag den 29 september.

– Att vi kunnat boka Zara Larsson beror på vad Sara kulturhus står för, husets förutsättningar och den långa erfarenhet som vi alla som jobbar i huset har tillsammans. Det gör att många i Sverige och världen tror och litar på det vi gör. Det är ett fint kvitto på att vi arbetar som ett stort lag, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.

Läs även:

Zara Larsson frontar Maria Nilas nya kampanj Color Refresh.

Zara Larsson berättar om otroheter- i sitt sommarprat.

6 anledningar till att vi älskar Zara Larsson.

Här är kändisarna vi helst vill dejta!

Sommar i P1 2021 – här är alla sommarvärdarna.

Foto: Instagram @zaralarsson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!