Nöje

Zayn Malik åtalas för trakasserier av sin svärmor Yolanda Hadid

Nu bekräftar rättsdokument att Zayn Malik åtalas för de fyra fall av trakasserier han tidigare blivit anklagad för av sin svärmor, Yolanda Hadid.

Foto: Instagram @yolanda.hadid

Trakasserierna ska ha ägt rum den 29 september när flickvännen, Gigi Hadid, var i Paris på ett modelljobb. Yolanda ska då ha gått in i parets hem, där de bor med ettåriga dottern Khai, utan deras medgivande.

Säkerhetsvakt bevittnade händelsen

Bråket som sedan uppstått mellan Zayn och Yolanda ska ha resulterat i att han kallat henne för nedsättande ord och uppmanat henne att hålla sig borta från parets dotter. En säkerhetsvakt ska ha bevittnat bråket där Zayn bland annat ringt upp Gigi och sagt till henne att hon skulle “Strap on some fucking balls.”

Paret har nu separerat

Gigi och Zayn ska nu ha gått skilda vägar och Zayn har inte motsatt sig domen där han dömdes till 360 dagars skyddstillsyn, en kurs i att hantera ilska och att han inte får ha någon fortsatt kontakt med varken Yolanda eller säkerhetsvakten som bevittnade händelsen. Enligt anklagelserna ska han även ha knuffat in svärmodern i en byrå i hemmet som han delat med Gigi i Pennsylvania.

Källa: DailyMail

Läs även:

Zayn Malik nekar till anklagelserna om misshandel av Gigi Hadids mamma Yolanda Hadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!