Skönhet

10 hårfärger som vi kommer se överallt våren 2022

Våren står runt hörnet, och med den vårens alla hårtrender. Vi listar 10 hårfärger som kommer synas överallt under den kommande säsongen.

Foto: Instagram @gigihadid @beckym_hair

Oavsett om du är redo för att gå ut hårt med en total förändring – neonrosa, någon? – eller är ute efter något mer subtilt så finns det definitivt en hårfärg som passar just dig bland vårens trender.

Här listar vi 10 fräscha hårfärger som kommer synas överallt i vår.

Källa: Bustle

1. Aprikosrött

1. Aprikosrött

Denna färg är den perfekta blandningen av rödblont hår och koppar – ljusare och mindre intensiv än en traditionellt röd färg, men varmare än gyllenblont. Perfekt till våren!

Foto: Instagram @priceattacknewcastle

Nästa bild
2. Strawberry Blond

2. Strawberry Blond

Strawberry blond eller rödblont kan vara väldigt enkelt att få till om du har naturligt blont hår. Den passar dessutom fint ihop med de ljusare färger som många bär under våren.

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild
3. Gyllene brunett

3. Gyllene brunett

Gyllene eller honungsfärgade slingor ger värme och dimension till brunt hår. Det gör att håret känns fräscht och redo den nya årstiden.

Foto: Instagram @hairbymaddielavigne

Nästa bild
4. Blond à la 90-tal

4. Blond à la 90-tal

När vi går mot ljusare tider vill vi gärna att vår hårfärg gör detsamma! En ljust blond ton, inspirerad av ikonen Pamela Anderson, är hetare än hetast denna säsong.

Foto: Instagram @bleachlondon

Nästa bild
5. Root Shadows

5. Root Shadows

Så kallade Root Shadows innebär att man skapar en subtil, mörk skugga precis vid hårrötterna för att skapa mer djup och samtidigt göra utväxten mindre märkbar.

Foto: Instagram @beckym_hair

Nästa bild
6. Teddy Brunette

6. Teddy Brunette

Teddy Brunette förutspås bli en av årets största hårtrender. Denna färg kan uppnås av både blondiner och brunetter: för blont hår kan man tona håret i en ljusbrun kall ton, och för brunt hår kan man med hjälp av subtila slingor och brun toning få en liknande effekt.

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild
7. Candy Colors

7. Candy Colors

Candy Colors – eller godisfärger! – är precis vad det låter som: lekfulla färger som piggar upp, vilket passar perfekt till den nya årstiden. Lila, grönt och neonrosa ingår alla i denna trend.

Foto: Instagram @rich_beautybyalexa

Nästa bild
8. Blond à la 70-tal

8. Blond à la 70-tal

En annan trend som kommer synas en hel del i vår är den här blonda varianten, som ska föra tankarna till 70-talet filmstjärnor – tänk Sharon Tate. Du uppnår denna look genom att be din frisör om en färg som ser så naturlig ut som möjligt och som inte innehåller för många subtila slingor.

Foto: Instagram @juleshairandthings

Nästa bild
9. Pastellrosa

9. Pastellrosa

Pastellrosa har synts överallt på senare tid, från catwalks till musikvideor och filmpremiärer. Det bästa med denna trend är att den verkligen passar alla!

Foto: Instagram @bleachlondon

Nästa bild
10. Eldig koppar

10. Eldig koppar

Koppar är fortsatt stort även 2022 och är en färg som definitivt gör att du sticker ut ur mängden. Se bara till att på förhand diskutera med din frisör vilken nyans som passar dig bäst.

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!