Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

3 enkla knep för att vakna upp med stylat hår

De dagarna när man har en bra hårdag kan det kännas som man går på moln, men att fixa håret på morgonen kan kännas både tidskrävande och tröttsamt. Då är de här knepen perfekta eftersom de fixar ditt hår medan du sover. Om du så vill ha lockigt, vågigt eller rakt hår kommer här enkla knep för att vakna med perfekt hår!

Foto: emily_luciano@kayla_seah

Är du också en sjusovare av rang som sällan har tid att styla håret på morgonen? Eller vill du helt enkelt hellre lägga din vakna tid på annat än ditt utseende? Då är de här stylingtipsen perfekta – med några små förberedelser kvällen innan vaknar du med ett vackert svall som håller hela dagen!

Vakna med rakt hår

Vakna med rakt hår

Om du vill vakna med rakt hår så delar du upp håret i två delar. Dra det sedan från örat och runt huvudet och se till att det blir slätt. Fäst med hårnålar. Därefter tar du en sidenscarf som du knyter tätt runt huvudet så den håller håret på plats under natten. På morgonen kommer dit hår vara lika rakt som kvällen innan!

Foto: Instagram @kayla_seah

Nästa bild
Vakna med vågigt hår

Vakna med vågigt hår

Det finns två olika sätt för att vakna med vågigt hår.

Det första är att göra två franska flätor på vardera sida av huvudet. Se till att de är så lösa som möjligt och att du flätar ända ner till ändarna. På morgonen skakar du ut håret och så kommer du få fantastiska vågor!

Om du vill ha större vågor i håret kan du istället sätta upp nästan torrt hår i två donuts/bullar på vardera sida av huvudet. Se till att de är jämt lindade och att inget hår sticker ut. Skaka ut på morgonen och spraya på lite spray så kommer vågorna hålla sig hela dagen!

Foto: Unsplash

Nästa bild
Vakna upp med lockar

Vakna upp med lockar

Det enda du behöver för att vakna upp med lockar är ett pannband. Sätt pannbandet över håret (tänk Björn Borg) och snurra därefter in håret bitvis i hårbandet. Börja från ansiktet och snurra håret runt hårbandet så att det blir inlindat runt. Efteråt kommer det att se ut som du har en ring av hår runt huvudet men på morgonen när du släpper ut det kommer du ha fantastiska lockar.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!