Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Fräsch och återfuktad året runt! Här är 3 saker du ska göra för att få perfekt hy i vinter

Vintern är ingen favoritårstid för din hy, som du kanske har märkt. Din hy blir oigenkännlig och torr som ett fnöske. Kylan gör att din hy är i stort behov av en total renovering. Här listar vi några saker du kan göra. 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Unsplash

Känner du att din hud börjar mer se ut som fjället på en fisk än som en mjuk persika? Då är det helt klart dags att ta till det tunga artilleriet och ge din hud massor av fukt och kärlek. Här nere hittar du de bästa knepen på hur din hud blir helt fantastisk igen.

Investera i en ”vattenkräm” KÖP

Investera i en ”vattenkräm”

Hm… Detta låter lite konstigt tänker kanske du. Eftersom vi jämt fått höra att vi ska undvika vatten i vårt ansikte när det är kallt (vatten fryser, blir is – ditt ansikte fryser och blir torrt). Men en ”water cream” är det perfekta botemedlet mot torr och fnasig hy. Den ger din hy en massa fukt och håller huden återfuktad och fräsch trots kyla. Använd den inte varje dag men så fort du känner att huden börjar bli ”vintertrist” kan du smörja in ansiktet med den några dagar innan du går och lägger dig.

Peter Thomas Roth, 685 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
Investera i din hudvård KÖP

Investera i din hudvård

Exfoliering är en viktig del i din hudvårdsrutin, men du behöver vara försiktig. Gör du det för mycket blir huden irriterad och kan bli ännu torrare, eftersom du skrubbar bort huden egna fuktgivare. Därför kan det vara en bra idé att investera i en hudvårdsapparat. En som försiktigt exfolierar, masserar och gör rent ditt ansikte.

Foreo, 499 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
Ta hand om huden när du sover KÖP

Ta hand om huden när du sover

När det känns som att du inte kan göra någonting för att rädda din hud ska du ge dig själv en ansiktsbehandling. Men det har jag inte råd med tänker du nu. Lugn, bara lugn. Den här ansiktsbehandlingen gör du hemma. Unna dig själv en behandling när du sover. Massera in huden med fuktgivande olja eller en fuktgivande ansiktsmask. Du kommer märka att huden sakta men säkert återvänder från de döda.

Avène, 175 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!