Skönhet

4 frisyrer att inspireras av till nästa frisörbesök

Känner du också att du är redo för en förändring? Många är sugna på en nystart nu när hösten dragit igång, inte minst när det kommer till håret. Spana in fyra snygga frisyrer att inspireras av!

Foto: Instagram @sabinasocol/@gildaambrosio

Med en ny säsong följer ofta önskan om en förändring. Det kan gälla allt från kläder till hår och smink. Kanske är det dags för en ny hårfärg? Eller dags för att ta ut svängarna rejält när det kommer till längd? På sociala medier ser vi hur framförallt fyra olika frisyrer och färger trendar just nu. Spana in bilderna nedan och låt dig inspireras till nästa frisörbesök!

Källa: kk.no

1. Kort och gott

1. Kort och gott

Att gå från långt till kort är inte det lättaste valet. Många tar ett skräckblandat andetag när längderna faller till golvet. Men det kan vara ett riktigt bra beslut! Fråga din frisör om vilken längd som passar dig bäst, det hela beror nämligen mycket på din ansiktsform!

Foto: Instagram @karla_deras

Nästa bild

Foto: Instagram @kaiagerber

Nästa bild

Foto: Instagram @deborarosa

Nästa bild
2. Lugg

2. Lugg

Många kan nog bli lite skrämda av att höra ordet “lugg” och tänka på den där tunna flikiga saken våra mammor klippte på oss när vi var små. Men luggen kommer i många olika varianter och det finns flera glamorösa alternativ. Varför inte satsa på en riktigt trendig gardinlugg? Något av det snyggaste du kan ha just nu!

Foto: Instagram @itsmadisonalexis

Nästa bild

Foto: Instagram @sabinasocol

Nästa bild

Foto: Instagram @_jeanettemadsen_

Nästa bild
3. Mörka toner

3. Mörka toner

Många vill ha ljusare hår till våren, och det motsatta gäller ofta när höstmörkret smyger sig på. Ett riktigt läckert och supersnyggt val! Vill du ha en mjukare variant kan du satsa på balayage-färgning.

Foto: Instagram @imjessicagomes

Nästa bild

Foto: Instagram @soniauppal

Nästa bild

Foto: Instagram @gildaambrosio

Nästa bild
4. Gyllene tider

4. Gyllene tider

Nu har vi tröttnat lite på de kalla ljusa tonerna och vill hellre gå åt det varmare och guldiga hållet. Det funkar lika bra i ett blont hår som i ett mörkare hår!

Foto: Instagram @emilisindlev

Nästa bild

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild

Foto: Instagram @stellasimona

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!