Skönhet

4 frisyrer som får tunt hår att se tjockare och fylligare ut

En ny frisyr kan inte göra ditt hår tjockare, men det kan få det att se tjockare ut. Med rätt klippning kan du få ditt lövtunna hår att se ut som en tjock man. 

frisyrer-tunt-har

Tunt hår behöver klippas till för att bli fylligare och få mer volym. Det spelar ingen roll hur mycket du stylar, lockar eller fönar håret, det enda det behöver är en genomklippning. För att veta vilken frisyr som passar ditt hår har vi sammanställt de fyra bästa frisyrerna för tunt hår.

Foto: REX

Busig bob

Busig bob

För att skapa volym i ditt tunna hår kan du klippa en bob som är lätt att rufsa till. Ju fluffigare och busigare du gör håret desto tjockare kommer det se ut.

Foto: REX

Nästa bild
Uppklippta längder

Uppklippta längder

Är du ute efter ett långt och fylligt hår med massa volym? Då ska du satsa på en något uppklippt frisyr. Håret får mer liv vilket gör att de upplevs som friskare och tjockare. Se till att bara klipp lite så håret inte tyngs ner.

Foto: REX

Nästa bild
Lutande lob

Lutande lob

En något vinklad lob kommer forma ditt hår och göra topparna fylligare. För att lura ögat kan du göra några lockar mitt på håret och låta topparna vara raka. Det kommer addera den rätta volymen för dig.

Foto: REX

Nästa bild
Lugg

Lugg

Detta kan vara den trendigaste frisyren just nu och vilken tur, den är perfekt för dig med tunt hår. Luggen ger ditt hår per automatik mer fyllighet och längderna kan du busa till med lockar och vågor.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!