Skönhet

4 sätt att få dina ögonfransar fylligare och längre – utan förlängning

Vi kan nog alla vara överens om att målet när vi målar våra ögonfransar är att de ska bli så långa och fylliga som möjligt. Nu behöver du inte tänka på lösögonfransar och fransförlängning för vi har tipsen som får dina ögonfransar att bli både längre och fylligare. 

Foto: Instagram @selenagomez

1. Lager på lager

Då menar vi inte att du ska ösa på med mascara utan du ska varva mascaran med ett lager babypuder. Måla först ett lager mascara, sen applicerar du ett lager babypuder eller svart pigment med en pensel. Efter det lägger du på ett lager mascara. Upprepa till önskat resultat är uppnått.

2. Lura ögat

På det här sättet får du egentligen inte längre fransar utan du lurar bara ögat att tro det. Måla fransarna som vanligt med svart mascara, måla sedan en brun mascara på topparna och till sist ytterligare ett lager svart mascara. Denna teknik skapar en illusion av att fransarna är längre och fylligare. Så enkelt.

3. Börja med ovansidan

Ett enkelt knep för att få fransarna att se tjockare ut är att börja måla ovansidan. Förmodligen har du inte ens tänkt på att du kan göra det. Innan du målar fransarna på undersidan som du brukar, så ska du först måla ett lager på ovansidan av fransarna. När du applicerar mascara på det här sättet blir fransarna helt omslutna av mascara och då ser de också tjockare ut.

4. Måla insidan

Ett annat sätt som fungerar men som är lite knepigare är “tight lining”. Det betyder att du målar vattenlinjen vid dina övre fransar med en kajalpenna. Det kommer krävas lite övning men resultatet blir att dina fransar ser fylligare ut och din blick blir mer intensiv.

Foto: Instagram @selenagomez

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!