Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 allt-i-ett-skönhetsprodukter som förenklar vardagen

Det finns skönhetsprodukter för allt nu för tiden. Men det finns också produkter som rymmer allt (åtminstone nästan), så att du kan minimera ditt skönhetsförråd. Allt-i-ett-produkter är perfekta för resan och för dig som är trött på att använda en massa olika byttor och burkar.

Känner du att din skönhetsrutin bara blir längre och längre i takt med att nya måste-ha-produkter dyker upp? Det finns faktiskt några riktigt effektiva allt-i-ett-produkter som minskar antalet steg i din beauty-rutin. Vi har listat 5 av de bästa multiprodukterna som alla förenklar vardagen och är tidseffektiva.

Tonad ansiktscreme med SPF KÖP

Tonad ansiktscreme med SPF

Med en tonad ansiktscreme som innhehåller solskyddsfaktor och samtidigt återfuktar, kan du skippa både vanlig hudcreme, foundation och solskyddsfaktor. Testa till exempel Estée Lauder – DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15.

Pris: 505 kronor. (Nedsatt 15%)

KÖP

Nästa bild
All in one - ansiktsrengöring KÖP

All in one - ansiktsrengöring

En ansiktrengöring som tar bort smink både från ögonen och huden, samt rengör grundligt gör att du både sparar tid och utrymme i necessären. Ersätt sminkborttagning, ansiktsrengöring och ansiktsvatten med en all in one-produkt som Biotherm – Biosource Softening Foaming Cleanser.

Pris: 180 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ansikts- och kroppsolja KÖP

Ansikts- och kroppsolja

Med en ekologisk arganolja kan du återfukta både hår, hud och naglar. Det ger torr hy lystern tillbaka och motverkar ärrbildning och eksem. Testa John Masters – Organics 100% Argan Oil.

Pris: 404 kronor. (Nedsatt 25%)

KÖP

Nästa bild
Blusher för både kinder och läppar KÖP

Blusher för både kinder och läppar

Med ett blusherstift i väskan kan du fräscha upp looken snabbt. Satsa på ett som du kan ha både på kinderna, läpparna och på ögonlocken, som till exempel Nars – Matte Multiple.

Pris: 470 kronor.

KÖP

Nästa bild
Torrschampo med stylingegenskaper KÖP

Torrschampo med stylingegenskaper

Ett torrschampo håller håret fräscht i någon dag extra och är en räddare då du inte hinner tvätta barret. Med ett som också ger volym och stadga kan du ersätta andra stylingprodukter. Ett som ger bra effekt är Lernberger Stafsing – Dryclean Volumizing & Refreshing.

Pris: 209 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!