Skönhet

5 hårfärger som kommer synas överallt 2024

Nytt år, ny look! För dig som vill hoppa på det nya årets trender listar vi fem snygga hårfärger som förutspås dominera 2024.

Foto: Instagram @haileybieber/@sofiarichiegrainge

2024 kommer flera hårtrender göra comeback, åtminstone om man får tro experterna. Spana in nästa års trendigaste hårfärger nedan!

1. Lättskött blont

“Nästa år tror jag att vi kommer skippa de platinumblonda vibbarna från 2023 års Barbie-feber”, säger Samantha Cusick, frisör och grundare av salongkedjan Samtha Cusick London, till Who What Wear.

Hon fortsätter: “2024 kommer handla om mer lättskötta färger med mörkare rötter, ett alternativ som kräver mindre underhåll, vilket passar de som vill ha längre mellan salongsbesöken.”

Foto: Instagram @sofiarichiegragrainge
Foto: Instagram @sabinasocol

2. Expensive Brunette

2024 fokuserar vi på så kallad “Quiet luxury” även när det kommer till hår, och en trend som förkroppsligar detta är fjolårets heta Expensive brunette. Be din frisör om en naturlig brun nyans med en glänsande finish för att få till denna eleganta look!

Foto: Instagram @haileybieber
Foto: Instagram @nnennaechem

Läs även: Expensive brunette: Vårens största hårtrend för brunetter!

3. Balayage

En annan hårtrend som gör comeback med full kraft nästa år är Balayage:

“2024 är balayage-trendens återkomst”, säger Cusick. “Jag förutspår att en våg av kunder kommer omfamna den naturliga, tillbakalutade vibben och välja lättskötta hårfärger.”

Ännu en fördel med denna trend är att den kan anpassas till vilken hårfärg som helst.

Foto: Instagram @ciara
Foto: Instagram @sukiwaterhouse

4. Rött och kopparfärgat

De röda och kopparfärgade nyanser som tog internet med storm i år kommer att vara fortsatt populära 2024, enligt Cusick:

“Jag förutspår att de här snygga tonerna kommer att fortsätta att trenda, och ge oss den där eldiga vibben som vi alla törstar efter inför det nya året.”

Foto: Instagram @dualipa
Foto: Instagram @emrata

Läs även: Funderar du på att färga håret rött? Vi listar 10 perfekta röda nyanser!

5. Gyllene Glow

Slutligen är chansen stor att den trend som har fått namnet “Golden glow” kommer att bli riktigt stor under 2024. Denna mjuka och subtila trend är endast märkbart i naturligt ljus och efterhärmar det där glowet som uppstår precis innan solen går ner. Perfekt för våren och sommaren!

Foto: Instagram @anthonyholguin
Foto: Instagram @yusefhairnyc

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!