Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 hårprodukter alla borde ha hemma

Det finns en hel djungel av hårvårdsprodukter för dig som drömmer om ett mjukt och friskt svall. Det finns dock några produkter som har uppnått kultstatus, och det är av en anledning! Nedan listar vi fem hårvårdsprodukter som alla borde ha hemma!

Foto: Instagram @vikyandthekid

Bland produkterna med kultstatus ser vi bland annat Mason Pearsons borstar som är ett måste för att hålla lockarna i styr på absolut snyggaste vis. Tack vare deras vildsvins- och nylonborst sprider de hårbottens naturliga oljor till längderna. Även Moroccanoil Treatment är en produkt som bör stå i badrumsskåpet, då den gör håret mjukt, följsamt och mindre frissigt.

Spana in de fem kultklassikerna nedan!

Treatment - Moroccanoil KÖP

Treatment - Moroccanoil

Passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat.

Pris: 118 kronor.

(Rek pris: 179 kr)

KÖP

Nästa bild
Light Oil Treatment - Moroccanoil KÖP

Light Oil Treatment - Moroccanoil

Moroccanoil Light passar blont, fint eller lätt färgat hår.

Det är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

Pris: 299 kronor.

(Rek pris: 459 kr)

KÖP

Nästa bild
Handy Bristle & Nylon - Mason Pearson KÖP

Handy Bristle & Nylon - Mason Pearson

En mjuk borste för långt och tjockt hår. Denna lyxiga borste stimulerar hårbotten genom att öka blodflödet till rötterna. Borsten hjälper till att sprida hårbottens naturliga oljor till längderna vilket ger håret styrka och en otroligt vacker glans.

Pris: 1 483 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pocket Bristle - Mason Pearson KÖP

Pocket Bristle - Mason Pearson

En högkvalitativ utredningsborste som passar bäst för tunt hår. Liten storlek som är perfekt att ha i handväskan! Denna lyxiga borste stimulerar hårbotten genom att öka blodflödet till rötterna. Borsten hjälper till att sprida hårbottens naturliga oljor till längderna vilket ger håret styrka och en otroligt vacker glans.

Pris: 935 kronor.

KÖP

Nästa bild
Discipline Keratin Thermique Cream - Kérastase KÖP

Discipline Keratin Thermique Cream - Kérastase

Värmeskyddande och vårdande lotion för svårformat hår som skyddar håret vid användning av t.ex. fön eller plattång. Anit-friss och fuktskydd och ger en djupverkande vård. Håret blir mjukt, följsamt och glansigt.

Pris: 235 kronor.

KÖP

Nästa bild
Healing Style Molding Paste - Lanza KÖP

Healing Style Molding Paste - Lanza

En ultimat produkt för den moderna looken. Lanza Molding Paste ger ökad volym, stadga och struktur till dig som föredrar fylligt och tjockt hår. Ger dig en formbart frisyr med stort utrymme att sätta din egen personliga prägel.

Pris: 119 kronor.

(Rek pris: 159 kr)

KÖP

Nästa bild
Resistance Extentioniste Thermique Leave-In - Kérastase KÖP

Resistance Extentioniste Thermique Leave-In - Kérastase

Vårdande gelcreme till längder och toppar med värmeskydd. Berikad med Creatine R och Taurin.

Pris: 261 kronor.

(Rek pris: 355 kr)

KÖP

Nästa bild
Small Bristle - Mason Pearson KÖP

Small Bristle - Mason Pearson

Denna lyxiga och mjuka borste stimulerar hårbotten genom att öka blodflödet till rötterna. Borsten hjälper till att sprida hårbottens naturliga oljor till längderna vilket ger håret styrka och en otroligt vacker glans.

Pris: 2 160 kronor.

KÖP

Nästa bild
Large Bristle - Mason Pearson KÖP

Large Bristle - Mason Pearson

Denna lyxiga och mjuka borste stimulerar hårbotten genom att öka blodflödet till rötterna. Borsten hjälper till att sprida hårbottens naturliga oljor till längderna vilket ger håret styrka och en otroligt vacker glans.

Pris: 2 296 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pocket Bristle & Nylon - Mason Pearson KÖP

Pocket Bristle & Nylon - Mason Pearson

Mason Pearson BN4 är den minsta hårborsten i sortimentet och är gjord i en blandning av vildsvinshår och nylon. BN4 är det rätta valet för mycket kort hår och är en idealisk reskamrat och passar perfekt i handväskan. En Mason Pearson-borste masserar och stimulerar hårbotten och släpper ut hårbotten naturliga oljor. När du borstar igenom fördelas oljan längs hårets längd så att håret får en naturlig glans samt fyllighet i basen.

Pris: 1 145 kronor.

KÖP

Nästa bild
Nutritive Nectar Thermique Leave-in - Kérastase KÖP

Nutritive Nectar Thermique Leave-in - Kérastase

Värmeskyddande och vårdande lotion som ger näring och glans för torrt och känsligt hår och skyddar håret vid användning av t.ex. fön eller plattång. Ger ett smididgt och glansigt hår.

Pris: 223 kronor.

KÖP

Nästa bild
Resistance Ciment Thermique - Kérastase KÖP

Resistance Ciment Thermique - Kérastase

Vårdanade lotion med värmeskydd som skyddar skadat och försvagat hår vid användning av exempelvis fön eller plattång.

Pris: 219 kronor.

(Rek pris: 355 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!