Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 hudvårdstrender som kommer bli stora 2019

2018 var året då “pappersark” med roliga figurer på tog över. Det finns nog inte en enda som inte använt minst en sheetmask under året. Men vad kommer vi bli besatta av nästa år? Vi har kanske en aning!

skonhetstrender-2019Foto: Unsplash

Nästa år verkar bli ett år då tekniken tar över skönhetsvärlden, samtidigt som vi vill satsa på en mer avskalad hudvårdsrutin. Det naturliga tar plats och vi boostar hyn med koncentrerade essencer. Det är lite av det vi har att se framemot under året som kommer. Här nedan kan du läsa mer om de olika trenderna och vilka som du tänker satsa på.

Källa: Stylecaster.com/Dermstore.com

Förenklad hudvård KÖP

Förenklad hudvård

Nästa år lämnar vi allt som heter ”7-stegsrutin” bakom oss och vill ha en så enkelt rutin som möjligt. 2018 var det naturlig makeup som gällde och det börjar synas i hudvårdsvärlden. Vi vill ta hand om vår hy utan krusiduller, vi är ute efter en okomplicerad hudrutin. Fokus på rengöring, toner och återfuktning.

Indy Beauty Facial Toner, 99 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Ampuller KÖP

Ampuller

Något vi har sett en del under året är ampuller. Glasampuller som är fyllda med med en ”shot” med koncentrerad essence som ger din hy en riktig boost.Vi kommer se det mer och mer under nästa år, lita på det.

Babor Ampoule Concentrates Multi Vitamin, 289 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Tekniken hjälper dig KÖP

Tekniken hjälper dig

Det börjar dyka upp fler och fler appar som hjälper dig med din hudvård. Du kan skriva in dina vanor och hudproblem som i en dagbok och får sedan hjälp av en hudterapeut. Förutom apparna kommer du också få se flera ”smarta” skönhetsprodukter som är kopplade till bluetooth eller en app. Så du lätt kan få en överblick över din hudvård.

Foreo UFO Beauty Device Fuchsia, 2795 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Skönhet kommer inifrån KÖP

Skönhet kommer inifrån

Det har blivit vanligare och vanligare att ta kosttillskott som är till för att boosta hyn inifrån. Det tror dermatologen Dr. Papri Sarkar bara kommer bli större under nästa år. Kosttillskott och vitaminer som är avsedda för att vara bra för hår, naglar och hy.

Maria Åkerberg probioskin, 299 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild
Hållbarhet KÖP

Hållbarhet

Skönhetsbranschen är kanske inte den mest plastfria branschen (förpackningsmässigt) och nu börjar de jobba för att minska plasten. Både när det kommer till förpackningar och formula. Lush är ledande inom förpackningsfri skönhet och fler väntas haka på. En stor skönhetstrend är verkligen hållbar skönhet.

Lush Jason And The Argan Oil, 115 kronor. Köp här.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!