Skönhet

5 makeup-tutorials att kolla hemma – som lär oss ALLT om smink

Inom makeup- och beautyvärlden utvecklas ständigt nya produkter och tekniker och vi kan helt enkelt aldrig sluta lära oss. Har du redan ett intresse, eller känner för att lära dig grunder inom makeup är det nu ett perfekt tillfälle att spana in tutorials på Youtube. 

Foto: Instagram @ginashkeda

Nedan har vi listat våra fem favoriter inom kategorierna contour, ögonbryn, eyeliner, läppstift och ögonskugga.

Källa: Byrdie

1. Contour

CC Clarke Beauty visar nedan vilka misstag hon undviker och hur hon skapar en naturlig countour med hjälp av en contour-penna och beautyblender. Efter att vi har sett klippet har vi ändrat hela vårt game när det kommer till en naturlig bas som framhäver kindbenen.

Nästa bild

2. Ögonbryn

Här visar Gina Shkeda hur man enkelt skapar de ögonbryn vi ser på runway-shows och fotograferingar. Genom att använda en smal penna och lära dig hur du ska vinkla och förstärka dina bryn till ett magiskt (och naturligt) resultat.

Nästa bild

3. Eyeliner

Har du, precis som vi, inte helt lätt för att skapa den perfekta eyeliner-linjen? Här ger “Denitslava Makeup” några magiska tips för hur du ska göra för att få till linjen. Det handlar såklart också om att öva. Varför inte testa nu direkt?

Nästa bild

4. Läppstift

Känner du för att, med hjälp av rätt sminkteknik, få till en större läpp? Det kan vara kul att lära sig rätt tekniker, något som Sagonia Lazarof visar i denna video.

Nästa bild

5. Ögonskugga

Vill du bli bättre på att applicera ögonskugga, för både vardag och fest är det här den ultimata guiden! Här får vi lära oss att blända ut färgerna med hjälp av rätt borstar, och i vilken ordning allt ska ske.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!