Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 skönhetsknep inför sommaren

Nu kan vi börja glädja oss rejält åt sommaren och faktiskt förbereda oss inför årstidens Beauty-utmaningar! Nedan delar vi med oss av fem enkla skönhetsknep som gör stor skillnad för din look när varmare väder nalkas!

Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Känner du också hur suget för glow och lyster ökar i takt med att sommaren kommer allt närmre? Nedan listar vi fem enkla knep som hjälper dig till den bästa makeup-rutinen under de varma månaderna.

Byt foundation

Eftersom huden kan ändra nyans under sommaren kan det vara en bra idé att satsa på en annan nyans den delen av året. Satsa gärna på en lättare och mer glowig variant som gör sig extra fin ihop med sommarfärgen!

Korrigera med primer

Genom att använda primer på de områden i ansiktet där du vill färgkorrigera kan du få ett mer naturligt och osminkat resultat!

Mascaran bör tåla fukt

Satsa på en mascara som tål sommarens alla utmaningar, allt från regn till salta bad.

Rosig av rouge

Med en härlig rouge får du en pigg och frisk look med en omedelbar fräschör.

Satsa på olja till läpparna

Genom att använda läppolja kan du samtidigt vårda läpparna på det sätt de förtjänar, samtidigt som du får en naturlig och glowig look!

Spana in våra favoriter nedan!

Lip Comfort Oil - Clarins KÖP

Lip Comfort Oil - Clarins

En ny, uppgraderad formula som ger läpparna näring och skydd samtidigt som de får en härlig plumping-effekt och en spegelblank finish! Innehåller tre olika växtoljor som är behagligt återfuktande, närande och lugnande medan en skir färg och enastående glans förstärker läpparnas naturliga skönhet.

Pris: 181 kronor.

(Rek pris: 230 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Supra Lift & Curl Mascara Intense Black - Clarins KÖP

Supra Lift & Curl Mascara Intense Black - Clarins

En hybrid mascara med både make-up och hudvårdande egenskaper, som omedelbart stärker fransarna och förbättrar dess effekt, utan att skada. Fransarna får ett sensuellt lyft samtidigt som de böjs och formas perfekt för mer volym. Rik, nattsvart formula med vattenresistenta mineralpigment omsluter fransarna och ger ett långvarigt, kladdfritt resultat.

Pris: 240 kronor.

(Rek pris: 300 kr)

KÖP

Nästa bild
SOS Primer - Clarins KÖP

SOS Primer - Clarins

En korrigeringsbas-serie i olika nyanser framtagen för att erbjuda en målinriktad färgkorrigering för olika hudvårdsproblem.

Pris: 248 kronor.

(Rek pris: 360 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Skin Illusion SPF 15 Foundation - Clarins KÖP

Skin Illusion SPF 15 Foundation - Clarins

En verklig radiance-booster! Med en ny kombination av pigment och närande oljor ger den effekten av en tunn slöja på huden och skapar en fjäderlätt serum-textur som känns fräsch och smidig. Hyn blir utjämnad, full av lyster och felaktigheter i huden reduceras optiskt, för en naturlig, strålande och felfri look. Enkel att dosera droppe för droppe tack vare den smarta pipett-applikatorn.

Pris: 356 kronor.

(Rek pris: 445 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Sos Primer UV SPF 30 - Clarins KÖP

Sos Primer UV SPF 30 - Clarins

Make-up primer som förbereder, korrigerar, ger skydd och lyster. Den fräscha lätta texturen går lätt in i huden ger längre hållbarhet till din make-up. Ger en omedelbart optiskt slätare hy med strålande lyster samtidigt som den skyddar huden mot UV-strålar (SPF 30). Innehåller High Lumitech complex som gör det lättare för ljuset att reflekteras mot huden, för att korrigera ojämnheter och för att ge liv åt en hy som ser trött ut.

Pris: 294 kronor.

(Rek pris: 360 kr)

Finns även hos Skincity!

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Cocopanda!

KÖP

Nästa bild
Joli Blush - Clarins KÖP

Joli Blush - Clarins

Rouge i fjäderlätt puder-textur som erbjuder en riktigt färgglad upplevelse. Speciella “tonade” pigment ger dina kinder en ultrapigmenterad boost i bara ett steg. Joli Blush anpassar sig till vilken hudton som helst, och den har en luftig, fin, mjuk och lätt textur som gör att din hud andas.

Pris: 320 kronor.

(Rek pris: 400 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!