instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

5 skönhetsknep inför sommaren

Av: Metro Mode

Nu kan vi börja glädja oss rejält åt sommaren och faktiskt förbereda oss inför årstidens Beauty-utmaningar! Nedan delar vi med oss av fem enkla skönhetsknep som gör stor skillnad för din look när varmare väder nalkas!

Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Känner du också hur suget för glow och lyster ökar i takt med att sommaren kommer allt närmre? Nedan listar vi fem enkla knep som hjälper dig till den bästa makeup-rutinen under de varma månaderna.

Byt foundation

Eftersom huden kan ändra nyans under sommaren kan det vara en bra idé att satsa på en annan nyans den delen av året. Satsa gärna på en lättare och mer glowig variant som gör sig extra fin ihop med sommarfärgen!

Korrigera med primer

Genom att använda primer på de områden i ansiktet där du vill färgkorrigera kan du få ett mer naturligt och osminkat resultat!

Mascaran bör tåla fukt

Satsa på en mascara som tål sommarens alla utmaningar, allt från regn till salta bad.

Rosig av rouge

Med en härlig rouge får du en pigg och frisk look med en omedelbar fräschör.

Satsa på olja till läpparna

Genom att använda läppolja kan du samtidigt vårda läpparna på det sätt de förtjänar, samtidigt som du får en naturlig och glowig look!

Spana in våra favoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår