Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

6 skönhetstips från Rosie Huntington-Whiteley vi vill kopiera direkt

Har du också funderat på vad Rosie Huntington-Whiteley gör för att få en så strålande hy och perfekt makeup? Fortsätt läsa  –vi har tagit reda på vilka hennes största skönhetshemligheter är och vad hon gör för att se så där “flawless” ut. Här listar vi 6 skönhetstips vi tänker kopiera direkt. 

Foto: Instagram @rosiehw

1. Ta hand om din hy

Rosie berättar för Harper’s Bazaar att det inte är någon idé att lägga på en massa smink om du inte tar hand om din hy. Hennes bästa tips är att testa dig fram för att hitta produkterna som passar dig bäst. När du har hittat dem ska du hålla dig till dem. Hennes favorit produkt är Active serum från iS Clinical.

 2. Highlighter istället för Rouge

Istället för att lägga en rosa rouge på kinderna för att se fräsch ut, kan du lägga en highlighter istället. På kindbenen en neutral nyans och på kinderna en färgad variant.

3. Torrschampo istället för föning

När hon klippte en lob för några år sedan slutade Rosie föna håret. Istället så lufttorkade hon håret och användede torrschampo för att få till den där volymen man kan få av föning, men även för att ge håret extra struktur.

Foto: Instagram @rosiehw

4. Få fina lockar utan värme

Hennes bästa hårtips ger dig vackra lockar medan du sover. Vill hon ha ledigt och vackert hår fönar hon det, sen sätter hon upp det i en stram knut och låter knutten sitt i någon timme eller över natten. Voilà!

5. Håll det naturligt

Rosie håller alltid sin sminkning naturlig och enkel, såväl på jobbet som när hon är ledig. Ett solpuder och en mascara är de produkter hon bygger sin sminkning på och hennes favoriter är YSL mascara och Chanel Soleil bronzer.

6. ”Nakna” läppar

Använd en nyans som är två toner mörkare än dina läppar för att få dem att fylligare och större ut. Ett annat tips är att grunda läpparna med en läppenna i en mörkare nyans för att få ett djup i ditt favoritläppstift.

Källa: Byrdie

Active serum - iS Clinical KÖP

Active serum - iS Clinical

Pris: 1 810 kronor.

KÖP

Nästa bild
Luxurious Mascara for False Lash Effect - Yves Saint Laurent  KÖP

Luxurious Mascara for False Lash Effect - Yves Saint Laurent

Pris: 311 kronor.

(Spara 77 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!