Skönhet

6 skönhetstrender som spås bli stora under 2017

6 skönhetstrender som spås bli stora under 2017
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/01/kromnaglar-.jpg

Kromnaglar

Sedan Gigi Hadid dök upp med metallnaglar på metgalan i maj har blanka naglar blivit det enda vi kan tänka på. Mirror nails, spegelnaglar, kromnaglar eller chrome powder nails. Vad vi än ska kalla dem är de helt otroligt snygga. Du kan gå till salong för att få kromnaglar eller fixa det själv hemma med krompuder och en ögonskuggsapplikator.

Foto: Pinterest

https://metromode.se/files/2017/01/Ash-Balayage-.jpg

Ash Balayage

Balayage har länge varit en favorit hos så väl Hollywoodstjärnor som privatpersoner, en teknik som ger håret en solkysst look. Nästa år är det dock balayage 2.0 som gäller. De blekta och ljusa partierna byts ut mot kalla och askigare nyanser.

Foto: therighthairstyles.com

https://metromode.se/files/2017/01/activated-charcoal-exfloiating-facial-scrub-683x1024.jpg

Kolmask

Aktivt kol har länge använts på sjukhus för att driva ut gifter ur kroppen vid till exempel alkoholförgiftning. På senare tid har ingrediensen dykt upp i flera hudvårdsprodukter just för dess avgiftande egenskaper. Kolet ska dra ut och absorbera smuts och överflödig olja. Gör en mask själv eller välj någon från det stora utbudet som finns (som bara kommer växa under nästa år).

Foto: livesimply.me

https://metromode.se/files/2017/01/harscarf-scarf-har.jpg

Hårscarf

I år är vi tydligen tokiga i scarfs. Enligt Pinterests statisk har sökningen på headscarf ökat med 25 procent. 2017 är den bohemiska scarfens år.

Foto: theshinysquirrel.tumblr.com

https://metromode.se/files/2017/01/jojobaolja-jojoba-oilja.jpg

Jojobaolja

Vi älskar denna olja! Perfekt för torr hy men även för torr hårbotten och vintertrötta händer.

Foto: IBL

https://metromode.se/files/2017/01/microblding.jpg

Microblading

Glöm ögonbrynstatueringar i år är det microblading som gäller. Det är en semipermanent teknik som ger dig fylligare och mer definierade ögonbryn. Microblading ska ge ett mer naturligt resultat än tatureringarna.

Foto: Pinterest

2016 handlade allt om ögonbrynen och matta läppar à la Kylie Jenner men vad kommer vi älska i år? Pinterest har trendspanat och kollat på vad vi har börjat “pinna” lite extra. Här är skönhetstrenderna som spås ta över 2017. 

Metalliska naglar, scarfs och aktivt kol är några av de saker som alla skönhetsjunkies kommer bli (eller redan är) besatta av i år. Kolla in bildspelet och ligg steget före.

Foto: theshinysquirrel.tumblr.com/Pinterest

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!