Skönhet

8 grymma hårbloggare med grått hår att följa på Instagram

I takt med att #GrayHairMovement blommar omkring oss kan det vara värt att spana in några hårbloggare som trendar på sociala medier. Generöst bjussar dem på sina resor till vackert silvrigt och grått hår! Spana in dem nedan och låt dig inspireras!

Foto: Instagram @burtonregina/greceghanem

Kvinnor och män har länge kämpat emot sina grå hårstrån och envisats med att färga bort dem så länge det går. Nu ser dock trenden äntligen ut att gå mot det motsatta. Grått hår har blivit något av det hetaste på tapeten och på sociala medier ser vi kvinnor i alla åldrar som hakar på trenden eller helt enkelt omfamnar hårets åldrande. Spana in de vackra silverskimrande hårfärgerna nedan och inspireras av hårbloggarna som varit med och skapat den heta trenden!

Nikol Johnson Sanchez

Nikol Johnson Sanchez

Nikol är en av de ursprungliga ledarna inom rörelsen för grått hår. Som modell, skönhetsexpert och influencer visar hon bland annat upp på YouTube hur hon omfamnat sitt grå hår.

Instagram @freshbeautystudio

Nästa bild
Annika von Holdt

Annika von Holdt

Prisbelönt författare såväl som livsstilsbloggare, Annikas stil är inspirerande och hon delar generöst med sig av skönhet, resor och lugn i sina kanaler.

Instagram @annikavonholdt

Nästa bild
Grece Ghanem

Grece Ghanem

Greece flyger över hela världen i sina härliga outfits och sin glamorösa grå bob-frisyr. Hon är symbolen för stil och lyx i rörelsen för grått hår. Här finns mycket att inspireras av!

Instagram @greceghanem

Nästa bild
Silvina Neder

Silvina Neder

Neder är en ikon i sin egen rätt. I 40-årsåldern bestämde hon sig för att följa sitt livs drömmar och omfamnade samtidigt sitt naturliga gråa hår. Som modell, skådespelare, yogastudent och mentor har hon som mål att inspirera alla som drömmer om att hitta sitt bästa jag.

Instagram @silvinaneder

Nästa bild
Regina Burton

Regina Burton

Som internationell modell, modeikon och affärskvinna har Regina tagit plats bland de grå hårinfluencerna. Hennes tidlösa skönhet och unika stil förstärks av hennes supersnygga silverfärgade frisyr.

Instagram @burtonregina

Nästa bild
Nina

Nina

Ninas upplyftande inlägg och omtänksamma kommentarer är en ständig källa till uppmuntran för de som börjat på sin naturliga hårresa. Spana in hennes instagram för inspirerande bilder, citat och kommentarer.

Instagram @naturally_graysful

Nästa bild
Linda Rodin

Linda Rodin

Linda Rodin är stylisten bakom varumärket Linda and Winks. Ett livsstilsföretag för hundälskaren i oss alla, med accessoarer till alla hundägare som bara vill ha det snyggaste till sitt husdjur. Här kan ni följa både en djurälskare och någon som vågar omfamna sina gråa slingor.

Instagram @lindaandwinks

Nästa bild
Dian Griesel

Dian Griesel

Dian är en sann rebell med tidlös skönhet. Hon är modell och influencer och delar med sig av sina dagliga meditationer världen över. Hennes flöde fylls av underbara bilder fulla av glädje och inspiration att leva livet till fullo.

Instagram @silverdisobedience

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!