Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

ACOs solnyheter inför sommaren

Under våren 2022 lanserar ACO tre spännande nyheter inom kategorin sol. De nya produkterna är enkla och smidiga att applicera och absorberas snabbt av huden.

ACOs nyheter består av ett återfuktande och ultralätt solskydd för ansiktet, en solkyddsmousse för kroppen samt en solskyddsmousse för barn. ACO relanserar även ett av sina solskydd för de minsta med en ny förbättrad formula. Samtliga produkter är oparfymerade. Spana in nyheterna inför solsäsongen nedan!

Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+  - ACO KÖP

Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+ - ACO

Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+ är ett ultralätt och återfuktande solskydd för ansiktet som ger högt skydd mot solens UVA- och UVB- strålar. Solskyddet har en mycket lätt formula som absorberas snabbt in i huden och lämnar den matt och silkeslen utan att täppa till porer eller lämna vita linjer. Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+ passar alla hudtyper men är speciellt anpassad för känslig hy och kan även användas på den känsliga huden kring ögonen.

Pris: 151 kronor.

(Nedsatt 20%)

 

KÖP

Nästa bild
Sun Mousse SPF 30 - ACO KÖP

Sun Mousse SPF 30 - ACO

Sun Mousse SPF 30 är en lätt och behaglig solmousse som snabbt går in i huden. När moussen appliceras omvandlas den till en lotion som gör den enkel och smidig att smörja in, samtidigt som SPF 30 ger högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Sun Mousse SPF 30 innehåller ACO:s Triple Moist Complex som ger intensiv och långvarig återfuktning samt bidrar till produktens lätta och fräscha formula.

Pris: 175 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Kids Active Sun Mousse SPF 50 - ACO KÖP

Kids Active Sun Mousse SPF 50 - ACO

Kids Active Sun Mousse SPF 50 är en lätt mousse som snabbt går in i huden. När moussen appliceras omvandlas den till en lotion som gör den enkel och smidig att smörja in samtidigt som SPF 50 ger högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Kids Active Sun Mousse SPF 50 innehåller ACO:s Triple Moist Complex som ger omedelbar, intensiv och långvarig återfuktning djupt in i huden.

Pris: 191 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Kids Sensitive Sun Cream SPF 30 - ACO KÖP

Kids Sensitive Sun Cream SPF 30 - ACO

Under våren 2022 lanseras Kids Sensitive Sun Cream SPF 30 med en ny, bättre formulering med uppdaterade filter. Kids Sensitive Sun CreamSPF 30 är en solkräm för små barn och är anpassad för de minsta barnens känsliga hud och innehåller 100% fysikaliska filter (partikelfilter). Krämen är lämplig för små barn och bebisar, från 6 månaders ålder.

Pris: 189 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!