Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Alicia Vikanders snygga och trendiga fuskpage – så fixar du frisyren steg för steg

Alicia Vikander fuskpage
I går dök vår Oscarsnominerade superstjärna Alicia Vikander upp i klassisk och elegant fuskpage på röda mattan i Hollywood. En frisyr vi kommer att se mer och mer av våren 2016.
– Alla tror att jag har klippt av mig håret, men det har jag inte, säger Alicia Vikander i ett tv-inslag för The Hollywood Reporter.

Kändisfrisören Antonio Axu vet hur du fixar Hollywoodfrisyren på egen hand hemma. Allt du behöver är små klämmor, minihårsnoddar (gärna genomskinliga i plast), hårnålar och hårspray.

Antonios steg för steg-guide till den snygga fuskpagen:

Steg 1: Viktigt är att du inte har nytvättat hår, ett otvättat hår gör det enklare att styla håret. Börja med att dra bak överhåret och sätt upp det i en klämma. Dela upp underhåret i två strama tofsar. Sätt två minihårsnoddar i nacken.
Steg 2: Locka allt hår. Sätt upp och fäst håret med hårnålar mot tofsfästena och lämna topparna lösa. Fixera varje del med spray som du fäster.
Steg 3: Ta ut klämman och släpp ner överhåret på det redan uppsatta håret och styla ihop topparna till en pageform. Fixera med hårspray, gärna medium eller hård.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!