Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Amanda Seyfrieds hemligheter till ett glänsande hår och en hy med lyster

Har du någon gång sett skådespelerskan Amanda Seyfried utan perfekt svallande hår och med en hy med sån lyster som få stjärnorna att se dassiga ut? Nej, exakt. Typ aldrig! Därför blev vi så glada när vi hittade hennes bästa skönhetsknep. Vi tänker inte hålla dem för oss själva utan här är hemligheten bakom hennes strålande hy.

Amanda Seyfried hair

Foto: Instagram

Sanningen är den att hennes “hemligheter” är nästan löjligt enkla, så enkla att vi hade önskat att vi kom på dem själv. I en intervju med Harper’s Bazaar berättar hon att alltid försöker skydda sin hy så mycket det går. Hon håller sig alltid i skuggan och använder alltid solskyddsfaktor. Hennes sminkrutin är också så enkel, men så bra. Det enda hon gör är att använda mascara, ögonbrynsskugga, concealer och rött läppstift. Tar du hand om din hy behöver du inget annat.

När det kommer till hennes hår försöker hon alltid se så naturlig ut som möjligt, hon håller sig borta från att föna håret och tvättar bara håret en gång i veckan. Hennes bästa hårhack är att använda torrschampo istället för att tvätta och torka ut ditt hår.

Källa: Harper’s Bazaar/Allure.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!