METRO MODE + Oslo Skin Lab

Anitha Clemence testar kollagenpulver: ”Min hud har blivit slätare och finare”

Är det möjligt att dricka sig rynkfri? I samarbete med Oslo Skin Lab ska Anitha Clemence prova kollagenpulvret The Solution i åtta veckor för att se om hon märker någon skillnad. Som Metro Mode-läsare får du just nu halva priset på ett paket via länken: The Solution. 

– Första gången jag kom i kontakt med The Solution var på en semester utomlands och då blev jag nyfiken. Det verkar som att kollagenpulver är större internationellt än här i Sverige. Då köpte jag aldrig med mig kollagenpulver, så gissa om jag blev glad när jag fick detta erbjudande, säger Anitha Clemence.

Efter 30-årsåldern sjunker de naturliga nivåerna av kollagen i kroppen och huden tappar sin elasticitet och rynkor uppstår. The Solution Anti-wrinkle collagen är ett pulver som bidrar till en slätare hud med ökad elasticitet samtidigt som den minimerar rynkor och celluliter. Kollagenet i The Solution har i studier visat sig reducera djupet på rynkor med i snitt 20 procent – på bara åtta veckor.

Få 50% rabatt när du beställer här!

Pulvret är smaklöst och Anitha gillar att blanda ner det i en smoothie på morgonen, men det funkar lika bra att blanda i andra drycker. Ett paket innehåller 28 dagsdoser som räcker till fyra veckors användning. Doserna kommer i smidiga förpackningar som är enkla att ta med i väskan när du är på språng.

– Det är logiskt att man kan påverka huden med det man äter och dricker – både på gott och ont. Därför är jag helt med på den nya trenden som handlar om att hudvård börjar inifrån.

Gör som Anitha och skaffa ett medlemskap hos Oslo Skin Lab. Då får du hem The Solution direkt i brevlådan varje månad och slipper avbrott i behandlingen. Helt utan bindningstid och köpförpliktelser.

Få halva priset på ditt första paket via denna länk.

Anitha Clemence har nu provat The Solution i fyra veckor och börjar redan märka skillnad.

Vad har du märkt för resultat sedan du började med kollagenpulver?
– Det har fungerat väldigt bra på mig. Framförallt har huden blivit slätare och känns bättre. Jag ser störst skillnad på halsen och händerna, det ser finare ut helt enkelt, säger Anitha Clemence.

Hur viktigt är det med hudvård för dig?
– Det är väldigt viktigt. Jag är faktiskt besatt av bra hudvård då jag insett att det funkar. Jag har bättre hy nu än när jag var trettio år. Så lägger man ner lite tid går det att uppnå. Jag älskar att se fräsch ut, det ger mig självförtroende.

Vad har du märkt för skillnad i huden sedan du fyllt 40 år?
– Det krävs ett större engagemang för att upprätthålla samma resultat som för tio år sen. Man vill liksom mota onödigt åldrande i grind utan att behöva använda kemikalier i sprutor.

Hur gör du för att ta hand om huden?
– Jag väljer kvalitetsprodukter och sedan ser jag till att vårda huden inifrån för att få så bra resultat som möjligt. Därför är jag så glad att jag hittat kollagenpulvret The Solution från Oslo Skin Lab som fungerat väldigt bra för mig.

Läs mer om kollagenpulvret The Solution och beställ här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!