Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Ansiktskrämen (till budgetpris!) Jennifer Lopez använt i ett decennium – som sägs motverka rynkor

Vid 54 års ålder ser Jennifer Lopez bättre ut än någonsin. Men är det endast gener som ligger bakom stjärnans fräscha utseende?

Foto: Instagram @jlo

Lopez har numera sitt eget hudvårdsmärke, JLO Beauty, och det är därför inte troligt att hon idag skulle ge ett annat märkes produkter beröm för sina goda effekter.

Men i en intervju med Andy Cohen 2014 berättade stjärnan att hon hade använt samma ansiktskräm i ett decennium: Dr. Hauschka Rose Day Cream.

“Rynkorna har försvunnit”

Denna kräm – som enligt företaget självt består av naturliga ingredienser – sägs göra underverk för hyn, åtminstone om man får tro de som gett produkten högsta betyg på Amazon. Faktum är att många konsumenter uppger att krämen har en till synes föryngrande effekt:

“Jag har använt Rose day Cream i 20 år”, skriver en konsument. “Jag har INGA rynkor runt mina ögon.”

“Min hud har aldrig sett ut eller känts så här bra förut. Efter några månaders användning har de fina linjerna som jag började se runt ögonen och nedför kinderna försvunnit”, lyder en annan recension.

“Jag älskar den här krämen. Den är dryg, så den räcker länge. Jag använder den under mina ögon och runt munnen. Ingen tror mig när jag berättar för dem att jag är 53. Inte ens min dermatolog”, skriver en annan person.

Det verkar med andra ord som om krämen kan vara värd att prova om du vill uppnå Lopez släta hy. Som en recension lyder:

“Fungerar för J.Lo, fungerar för mig.”

Källa: Instyle

Rose Day Cream - Dr.Hauschka KÖP

Rose Day Cream - Dr.Hauschka

En klassiker hos Dr. Hauschka och innehåller rosens hela mångfald. Den vårdar och skyddar torr, känslig hy med tendens till rodnad och utvidgade blodkärl. Värdefulla extrakt från ädelrosblad och vildrosblad harmoniserar och stärker huden. Sheasmör, rosenbladsvax och avokadoolja förhindrar uttorkning. Sammansättningen av läkeväxterna ros, läkemalva och johannesört stärker och stimulerar hudens egna krafter. Rosencreme har en harmoniserande effekt på hudens fett- och fuktbalans. Med Rosencreme får huden vård som förenar rosens styrka och mildhet.

För normal, torr och känslig hy.

Pris: 254 kronor.

(Rek pris: 359 kr)

Student? Med Studentkortet har du 10% Rabatt hos Bangerhead. Gäller även redan nedsatta priser!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!