Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ansiktsspray/ansiktsmist med SPF – ett måste i väskan i sommar!

Till sommaren skadar det inte med en spray som både vårdar och skyddar. Satsa på att alltid ha en i handväskan för enkelhetens skull! Nedan listar vi våra favoriter.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Skyddande, uppfriskande och vårdande är argumenten för att införskaffa en SPF-mist. Spraya för att ge huden en extra dos näring och samtidigt skydda dig från solens farliga strålar. Tänk på att det inte bara är sommarmånaderna vi behöver skydda oss från solen, detsamma gäller även resten av året. För ett effektivt skydd applicerar du solskydd löpande under dagen, minst var tredje timme för att vara på den säkra sidan! Med en SPF-mist kan du enkelt spraya på ansikte eller kropp vid behov.

Hudvård, hårvård och makeup

Solmisten går, med sin kladdfria finish, även att spraya över makeup. Samtidigt fungerar den utmärkt som komplement i din hudvårdsrutin då den ger huden fukt, lyster och vissa har inbyggd antiaging-effekt. Packa ner den i väskan för att alltid vara redo att ge ditt ansikte en extra dos fukt och finish!

Du kan också använda din mist till hårbotten, som också behöver skyddas från solens strålar. Tack vare sin lätta konsistens fungerar den idealiskt på dina hårstrån!

Vi listar våra favoriter nedan:

Källa: Kicks

Protect & Dry Touch Sun Mist SPF30 - Nivea KÖP

Protect & Dry Touch Sun Mist SPF30 - Nivea

Högt solskydd som ger omedelbart högeffektivt UVA/UVB-skydd och har en uppfriskande effekt på huden. Den lätta formulan kladdar inte och har en 100% transparent formula som snabbt går in i huden. Extra vattenresistent, lämnar inga vita märken på huden. Går att spraya ur flera vinklar för en enkel applicering.

Pris: 129 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Ellos!

KÖP

Nästa bild
UV Bronze Mist Spf 50 - Filorga + KÖP

UV Bronze Mist Spf 50 - Filorga +

Återfuktande mist med SPF 50 och inkapslat glaciärvatten för ultimat återfuktning. Optimalt skydd att ha i handväskan för att alltid vara redo för solen. Kan även sprayas över make-up, för skydd & en uppfriskande effekt. Ett komplett anti-aging skydd som återfuktar och ger lyster för en vacker hud.

Pris: 334 kronor.

(Nedsatt 25%)

Finns även hos Eleven!

KÖP

Nästa bild
Sun Care Sun Spray SPF 20 - AnneMarie Börlind KÖP

Sun Care Sun Spray SPF 20 - AnneMarie Börlind

Medelhögt skydd för hela kroppen och ansikte, med skydd mot både UVA och UVB enligt EU’s senaste krav på solskyddsfilter.

Pris: 210 kronor.

(Nedsatt 25%)

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Bariesun SPF50+ Spray - Uriage  KÖP

Bariesun SPF50+ Spray - Uriage

Osynlig, icke-fet konsistens som lätt absorberas av huden för att ge ljus hud ett ultimat solskydd och garanterar maximalt skydd.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 - The Body Shop KÖP

Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 - The Body Shop

Vegansk, superlätt ansiktsspray med SPF 30 som du enkelt sprayar över makeup för en osynlig, kladdfri finish som ger extra skydd mot UVA-/UVB-strålning och luftföroreningar. Formulan passar alla hudtyper och ger lyster med hjälp av Community Trade-marulaolja från Namibia, extrakt från röda alger och C-vitamin.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ambre Solaire Sensitive Advanced Face Protection Mist SPF 50 - Garnier KÖP

Ambre Solaire Sensitive Advanced Face Protection Mist SPF 50 - Garnier

Ett solskyddsspray för ansiktet som passar perfekt för dig som vill ta hand om din känsliga hud i ansiktet. Sprayen är särskilt framtagen för ljus och känslig hud och hjälper till att återfukta huden hela dagen.

Pris: 103 kronor.

KÖP

Nästa bild
Home Performance Antiaging Facial Sun Mist SPF50+ - Mesoestetic KÖP

Home Performance Antiaging Facial Sun Mist SPF50+ - Mesoestetic

En ansiktsmist i praktisk sprayflaska som levererar ett mikrofint och snabbtorkande moln av mycket högt solskydd. Formulan har berikats med vitamin E som skyddar huden mot fria radikaler. Produkten är idealisk att applicera direkt över makeup.

Pris: 695 kronor.

Finns även hos Hudoteket!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!