instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa ansiktsspray/ansiktsmist med SPF – ett måste i väskan i sommar!

Av: Metro Mode

Till sommaren skadar det inte med en spray som både vårdar och skyddar. Satsa på att alltid ha en i handväskan för enkelhetens skull! Nedan listar vi våra favoriter.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Skyddande, uppfriskande och vårdande är argumenten för att införskaffa en SPF-mist. Spraya för att ge huden en extra dos näring och samtidigt skydda dig från solens farliga strålar. Tänk på att det inte bara är sommarmånaderna vi behöver skydda oss från solen, detsamma gäller även resten av året. För ett effektivt skydd applicerar du solskydd löpande under dagen, minst var tredje timme för att vara på den säkra sidan! Med en SPF-mist kan du enkelt spraya på ansikte eller kropp vid behov.

Hudvård, hårvård och makeup

Solmisten går, med sin kladdfria finish, även att spraya över makeup. Samtidigt fungerar den utmärkt som komplement i din hudvårdsrutin då den ger huden fukt, lyster och vissa har inbyggd antiaging-effekt. Packa ner den i väskan för att alltid vara redo att ge ditt ansikte en extra dos fukt och finish!

Du kan också använda din mist till hårbotten, som också behöver skyddas från solens strålar. Tack vare sin lätta konsistens fungerar den idealiskt på dina hårstrån!

Vi listar våra favoriter nedan:

Källa: Kicks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår