Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Äntligen! 5 skönhetsprodukter som nyligen kommit till Sverige

nya skönhetsprodukter i sverige
 
Räddaren i nöden när du behöver sudda bort spåren av för lite sömn, för mycket stress eller fest, Cleareyes, har äntligen kommit till Sverige. Det hurrar vi för. Dessutom passar vi på att tipsa om några andra favoriter som är relativt nyanlända till Sverige, så att du slipper skicka med inköpslistor till vänner som åker till USA.
 
 
Clear eyes
Cleareyes
Från och med nu, augusti 2015, finns det receptfria läkemedlet Cleari från Cleareyes att köpa på Apoteket. Produkten hjälper dig att råda bot på röda och irriterade ögon och är mycket omtyckt världen över. Cleari är avsedd för tillfällig behandling och är den enda receptfria produkten av sitt slag i Sverige. Den aktiva substansen är nafazolinhydroklorid som tillhör en grupp substanser med kärlsammandragande effekt. Den verkar genom att dra ihop blodkärlen i ögat och därigenom minska rodnad och svullnad.
 
 
nya_skonhetsprodukter_i_sverige
Eve Lom
Hudvårdsmärket Eve Lom skapades av en av världens ledande make up-artister för 25 år sedan och är älskad världen över. Det dröjde dock ända till i år innan det kom till Sverige. Med sin kultklassade Cleansing Balm, vilken omnämndes i Vouge som ‘probably the best cleanser in the world’ har Eve Lom vunnit många utmärkelser och sedan vuxit till ett omfattande hudvårdsmärke som är enkelt och effektivt för alla hudtyper. Märket är omtyckt för deras naturliga ingredienser och lyxiga, balsamliknande struktur. Produkterna kan du köpa online eller på COW Parfymeri i Stockholm.
 
 
Marc Jacobs beauty
Marc Jacobs Beauty
I maj i år lanserades Marc Jacobs Beauty i Sverige, vilket var efterlängtat av många. Märket erbjuder produkter för ögon, läppar, ansikte och naglar i läckra nyanser för den modige, men även i mjuka pasteller. Enligt många ska volym-mascaran och foundationgelen vara väl värda att testa. Marc Jacobs Beauty finns att köpa på Sephora i Sverige.
 
 
Balmain Hair Couture
Balmain Hair Couture
Ett annat efterlängtat märke som ganska nyligen har dykt upp på NK i Sverige är Balmains Hair Couture. Modehusets satsning på hårvård är både väldoftande och stilren och används backstage för att fixa modellernas lyxiga Balmain-svall. En favorit bland många är den vårdande hårparfymen.
 
 
By Terry
By Terry
Sedan 2013 har By Terry funnits i Sverige, men det tål att nämnas som relativ nytt ändå. By Terry erbjuder högkvalitativa make up-produkter som är skapade av den nästan legendariska fransyskan Terry de Gunzburg (som uppfann Touche Éclat). Märket är mest känt för sin Baume de Rose, en rosendoftande salva för läppar och nagelband, men enligt flera skönhetsprofiler ska dess foundations, concealers, ögonpennor och mascaror vara fantastiska. I Sverige hittar du produkterna på bland annat NK.
 
 
Av: Jenny Lacis

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!