Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Årets stora vinnare! Här är de bästa skönhetsprodukterna 2020

Vi på Metro Mode har testat oss igenom en rad skönhetsprodukter och funnit våra absoluta favoriter! Är du på jakt efter en ny mascara, parfym eller den bästa hårprodukten? Då har du kommit rätt! Slipp lägga pengar på produkter som inte fungerar, här hittar du vinnarna i vårt bäst i test! 

Foto: @ootdmagazine

Mascara, nagellack, parfym, schampo, balsam och ansiktspeeling – det är svårt att hitta rätt i skönhetsvärlden. Metro Mode-redaktionen har under årets gång testat en rad olika produkter,  allt för att just du ska hitta din nya favorit och slippa vara missnöjd efter ha köpt en ny produkt. Här har vi listat de absolut bästa skönhetsprodukterna som alla har kammat hem vinsten i sin kategori. Produkterna har med andra ord fått FULL POTT!

Spana in nedan där vi listar sminket som är extra populärt i år, du hittar också en motivering till varför!

Bästa läppstiftet – Clarins - Joli Rouge Velvet KÖP

Bästa läppstiftet – Clarins - Joli Rouge Velvet

”Lyxigt läppstift som gör läpparna mjuka och återfuktade. Läppstiftet känns exklusivt redan vid första anblick av den skimrande förpackningen och känslan förstärks bara när det sitter på läpparna. Läppstiftet kommer dessutom med närande egenskaper som ekologisk glasört och aprikosolja. En tiopoängare helt enkelt!”

Pris: 270 kronor

Betyg: ***** fem stjärnor (fullpott)

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Bästa hårprodukten – Mádara Nourish & Repair KÖP

Bästa hårprodukten – Mádara Nourish & Repair

”Schampot löddrar bra och ger en skön nytvättad känsla. Det ska vårda torrt och skadat hår, något som verkligen känns av. Balsamet, som ska ge håret näring, gör att håret efter duschen känns väldigt lent och smidigt att borsta ut. Produkterna ska lukta av nässlor och kvitten, något vi har svårt att avgöra om de gör. Vi tycker att de doftar kryddigt, så det passar dig som föredrar det framför sötare toner. ”

Betyg: ***** (fem stjärnor)

Pris: 135 kronor/ flaska.

Köp schampot här och balsamet här>

KÖP

Nästa bild
Bästa mascaran – Smash box Full exposure mascara waterproof KÖP

Bästa mascaran – Smash box Full exposure mascara waterproof

”Stor borste som först gör mig skeptisk men den är överraskande lätt att måla på. Ger bra volym med några enkla drag. Snyggt! Smular lite under ögonen under dagen men generellt en väldigt bra mascara – som håller vad den lovar i vatten – med helt okej pris för det man får.”

Betyg: ***** fem stjärnor (full pott!)

Pris: 240 kronor

Köp den här>

KÖP

Nästa bild
Bästa mascaran – Sensai Mascara 38 C Volumishing KÖP

Bästa mascaran – Sensai Mascara 38 C Volumishing

”Den här mascaran ger perfekta fransar, helt separerade och superlånga på ett enda drag. Sitter dessutom som berget (upp till 38 grader) så perfekt inför sommaren eller solsemestern. Tas enklast bort med hjälp av rikligt med varmt vatten och en bra rengöring.”

Betyg: ***** fem stjärnor (fullpott)

Pris: 325 kronor

Köp här.

KÖP

Nästa bild
 Bästa nagellacket – Yves Saint Laurent La Laque Couture KÖP

Bästa nagellacket – Yves Saint Laurent La Laque Couture

“Lacket från YSL är den grymmaste nagellacksupplevelsen jag någonsin haft. Snacka om starka pigment. En lätt strykning ger ett felfritt resultat utan någon som helst tendens till ojämnt resultat.”

“Det här nagellacket är lite dyrare men OJ så bra. Det sitter dessutom som berget och har en bred pensel som gör jobbet enkelt och smidigt.”

Betyg:***** (fullpott)

Pris: 270 kronor

Köp lacket här>

KÖP

Nästa bild
Bästa parfymen – Prada Candy Sugar Pop KÖP

Bästa parfymen – Prada Candy Sugar Pop

”Mode möter godis i världens finaste flaska som doftar ljuvligt när grön bergamott möter grön citrus. Denna parfym är en keeper och passar så bra när solen börjar visa sig från sin bästa sida. Vi älskar den!”

Betyg: ***** fem stjärnor (fullpott)

Pris: 900 kronor

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Bästa ansiktspeeling – Exuviance triple microdermabrasion KÖP

Bästa ansiktspeeling – Exuviance triple microdermabrasion

”En trippelverkande exfolierande creme som ska stimulera cellförnyelse, avlägsnar döda hudceller och ge huden ny lyster. Det känns verkligen som är pejlingen håller det den lovar då huden känns klarare efter bara en användning. Skön att applicera och efter ett par veckor upplever vi mer lyster och jämnare hudton. Helt klart värd pengarna för effekten syns!”

Betyg: ***** fem stjärnor full pott

Pris: 549 kronor.

Köp här.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!