instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Återfuktande hudvård, läppstift och skimmer – 12 julklappar makeupartisten önskar sig

Av:

Det finns ingenting som vi älskar mer än julen och det bästa är nästan all förberedelse innan. Härliga promenader genom julmarknader, alla godsaker och det fina pyntet som lyser upp de mörka dagarna. Något annat som tillhör julens förberedelser är att tänka ut fina julklappar till sina närmsta – nedan listar makeupartisten och Metro Modes praktikant Alexia hennes skönhetsönskningar till julafton.

Foto: Jeremy Gallman/Unsplash

Jag kan inte få nog av glittriga ögonskuggor, lösögonfransar och återfuktande hudvård. Något annat som står högt på min önskelista är den supersöta räv-nattlampan i limited-edition från Sephora som ger ett svagt magiskt nattljus (jag älskar att somna till sådant ljus och dricka morgonkaffet i mysig belysning!). Jag kan heller inte riktigt bestämma mig om jag ska ha kvar mitt askiga hår eller färga mörkbrunt men om jag får Nutri color creme white platinum från Revlon i julklapp kör jag nog på gråa toner ett tag till… Nedan hittar ni mina 12 skönhetsfavoriter som jag önskar mig under granen i år!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår