Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Augustinus Bader lanserar hårvård – stärker både hår och hårbotten samtidigt som den förbättrar hårets naturliga kvalitet 

Med Augustinus Baders innovativa hårvård får du ett starkare, friskare och fylligare hår med en vegansk hårvård som passar alla. Spana in produkterna nedan!

Foto: Augustinus Bader

Hårvården stärker och återfuktar både hår och hårbotten och förbättrar även hårets kvalitet och ger både glans och fyllighet. Med The Hair Oil får du bort kluvna hårtoppar och håret känns både starkare och fylligare. Den reparerar också andra skador på håret. Med The Scalp Treatment stärker du hårbotten och stimulerar hårtillväxten. Med The Leave-In Hait Treatment blir håret mjukt, glansigt och lent och The Conditioner ger håret mängder av fukt som också bevarar volymen.

Spana in produkterna som gör underverk för ditt hår nedan!

The Shampoo - Augustinus Bader KÖP

The Shampoo - Augustinus Bader

Ett schampo som varsamt rengör håret samtidigt som det bidrar till förbättrad hårhälsa och volym. Formulan stimulerar hårtillväxt, stärker hårrötterna och bidrar med näring och långvarig fukt. Innehåller naturliga proteiner, TFC8 som stödjer hudens reparationsprocess samt extrakt av vattenkrasse som förnyar och skyddar.

Pris: 485 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild
The Conditioner - Augustinus Bader KÖP

The Conditioner - Augustinus Bader

Ett balsam som återfuktar och mjukgör utan att tynga ner håret. Innehåller TFC8, ett patenterat komplex som stödjer cellförnyelsen medan havrekärnolja, glycerin och B5-vitamin bidrar med näring och fukt. Resultatet blir ett reparerat hår som är mjukt och följsamt.

Pris: 376 kronor.

(Rek pris: 470 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
The Leave In Treatment - Augustinus Bader KÖP

The Leave In Treatment - Augustinus Bader

En leave in-hårbehandling som ger intensiv återfuktning till torrt hår. Formulan är lätt men djupt återfuktande och motverkar skador från yttre påfrestningar som stylingverktyg och hårfärg. Den skyddar även mot UVA- och UVB-strålar. Innehåller TFC8 som stödjer hudens reparationsprocess, vitaminer och havrekärnolja som bidrar med näring. Resultatet blir ett mjukt och följsamt hår med mer glans.

Pris: 344 kronor.

(Rek pris: 430 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
The Scalp Treatment - Augustinus Bader KÖP

The Scalp Treatment - Augustinus Bader

En hårbottensbehandling som reparerar och balanserar huden på hårbotten samt vårdar känsliga hårrötter. Formulan hjälper till att lugna huden och lösa upp tilltäppta hårsäckar, vilket minimerar håravfall och främjar hårtillväxt. Resultatet blir ett friskare hår med mer volym.

Pris: 560 kronor.

(Rek pris: 700 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
The Hair Oil - Augustinus Bader KÖP

The Hair Oil - Augustinus Bader

En hårolja som ger näring och vitaminer till håret för att stärka och bidra med glans. Formulan hjälper till att förhindra skador, friss och kluvna toppar samt skyddar mot yttre stressfaktorer. Innehåller TFC8, ett patenterat komplex som stödjer reparationsprocessen, arganolja och baobabolja som bidrar med näring och låser in fukt.

Pris: 344 kronor.

(Rek pris: 430 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!