Skönhet

BACKSTAGE: ALL THAT GLITTERSTIPS & TRICKS

Redan i våras fick vi en försmak på den gnistrande makeup trenden. Givenchys modeller bar stora paljetter centrerat under ögat. I höst har trenden fullständigt exploderat och vi såg paljetter och glitter på var och varannan visning. Om du vågar, dra på med det tunga artilleriet och satsa på iögonfallande paljetter i storleken större längst med hela ögonbrynet som vi såg hos Miu Miu. Eller börja i en mindre och lättsammare skala som Giambattista Valli som hade strösslat sina modeller med skimmer. På Martin Margiela Couture visning gjorde modellerna entré med stora swarovski kristallmasker, kanske inte att rekommendera för hemmabruk.

Och tillhör du skaran som inte gillar glitter och glamour, testa istället på sommarens innovativa it-nagellack från Ciaté med små pärlor som setts på varje kändis hand.

Fixa glittertrenden hemma! Se till att ha en bra grund att fästa paljetterna på, för att få de att sitta på plats hela dagen. Spara in på stålarna och fäst paljetterna och kristallerna med ditt lösögonfranslim. Vill du istället åt Giambattista Valli skimrande look krävs ett speciellt lim, vi på Metro Mode rekomenderar Make Up Stores, Mixing liquid, fukta sedan en pensel och doppa i glittret, applicera längst ögonbrynets högsta punkt och intill ögats inre vrå, våga ta i – looken ska inte kännas arbetad.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!