Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser årets bästa hårprodukter

Vare sig du har torrt, fett, fint eller färgat hår så behöver du anpassa dina hårprodukter efter din hårtyp, för bästa slutresultat. För faktum är att ditt val av schampo och balsam kan göra underverk med ditt hår.

Schampoo-bast-i-test

Här har vi testat oss igenom schampo- och balsam-djungeln för att slutligen hitta en riktig vinnare när det kommer till bästa hårprodukterna 2018. I testet betygsätter vi produkterna i en skala mellan en stjärna upp till fem stjärnor vilket är fullpott.

Bumble & Bumble BB curl schampo och balsam  KÖP

Bumble & Bumble BB curl schampo och balsam 

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 420 + 299 kronor

”BB curl serien ska tämja lockarna och göra dem mer definierade och blir lättare att reda ut. Balsamet gjorde precis vad det lovade. Håret blev lockigare och lockarna fick stadga och blev finare. Schampot blev dock en besvikelse. Det blev i princip ingen skillnad, för att det ska bli någon effekt behövs balsamet. Tyvärr så kan inte balsamet väga upp schampot och det dyra priset gör att betyget sänks.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Redken Beach Envy Volume Shampoo & Conditioner KÖP

Redken Beach Envy Volume Shampoo & Conditioner

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 349 kr (paket med schampo och balsam)

”Schampot löddrar bra och gör håret fräscht, en känsla som sitter i länge. Doften för tankarna till en dag på stranden, men den utlovade saltvattenstexturen märker vi inte av.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
R+Co Atlantis Moisturizing Schampo och balsam  KÖP

R+Co Atlantis Moisturizing Schampo och balsam 

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: Schampo 309 kronor per produkt

“Har du torrt och uttorkat hår så ger Atlantis dig fukten tillbaka. Är väldigt drygt och håller länge så prisvärt och snällt mot både plånboken och ditt hår som känns rent och friskt. Ingen wow-faktor dock.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Sashajuan thickening Shampoo & Conditioner KÖP

Sashajuan thickening Shampoo & Conditioner

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 170 kr (schampo) och 180 kr (balsam)

”Uppfriskande doft och håret får fin glans, men vi hade hoppats på en lite luftigare och lättare känsla – mer volym helt enkelt.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Björn Axén Care Cool Silver Shampoo KÖP

Björn Axén Care Cool Silver Shampoo

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 170 kr för schampo

“En serie med produkter som innehåller blå pigment, så kallade ”silverschampon”. Perfekt för dig som är blond och ibland känner att du skulle vilja uppfattas lite ljusare, eller efter semestern när du fått lite missfärgningar från poolvattnet. Var försiktig med att använda schampot för ofta eller att låta det sitta i för länge, det kan ge håret en gråblå ton.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Moroccanoil hydrating schampo och balsam KÖP

Moroccanoil hydrating schampo och balsam

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: Schampo och Balsam 495 kronor

”Ett jättebra schampo och balsam som gör håret mjukt och återfuktat efteråt. Har ingen stark doft så för dig som inte är så förtjust i starka dofter är det här schampot perfekt. Det är också jättebra för dig med torrt hår då oljan i schampot är bra för håret. Det ända negativa var att håret inte fick så mycket glans efteråt men mycket volym.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Maria Nila Heal KÖP

Maria Nila Heal

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 499 kr för schampoo och balsam

“Återfuktar frissigt hår och lämnar det mjukt, glansigt och otroligt väldoftande! Det här schampot känns drygt och har en rik konsistens, men den allra största fördelen är nog ändå doften!”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Kerastase Discipline Bain Fluidealiste KÖP

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 279 kronor/styck

“Ett rengörande balsam för svårformade lockar. Utan silikoner eller sulfater vilket känns bra att veta. Löddret blir inte som du är van vid utan väldigt litet men håret får vacker lyster och blir glänsande.”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
Maria Nila True soft KÖP

Maria Nila True soft

Betyg: ***** fem stjärnor full pott

Pris: 399 kronor

”Det här kan vara det bästa schampot och balsamet vi har testat. Det är sulfat, parabenfritt och veganskt vilket gör att det är otroligt skonsamt. Håret blir återfuktat, mjukt och lätt. Framför allt så blir håret glansigt och superfint. Har du självfall så är det här hårprodukterna för dig. Du får superfina lockar och håret blir inte frissigt. Vi kommer verkligen hålla fast vid dessa!”

Här hittar du produkterna.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!