Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa nagellacket 2017

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa nagellacket 2017
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/03/61RxkeGVLuL._SY606_.jpg

Gel Couture Nail Polish

Betyg:**** fyra stjärnor

Pris: 149 kronor

”Jag gillar den breda men ganska platta borsten, den är enkel att applicera med och ger ett jämnt resultat. Hållbarheten för de här gellacken är betydligt bättre än Essies vanliga lack, tycker jag.”

“Naglarna håller sig fräscha i upp till två veckor vilket verkligen stämmer och är SÅ himla skönt. Prisvärt och bekvämt att fixa hemma själv med andra ord!”

Köp lacket här>

https://metromode.se/files/2017/03/smith-cult-nailed-lacquer-kundalini-hustle-1914-100-0000_12.jpg

Smith & Cult Nailed Lacquer

Betyg:*** tre stjärnor

Pris: 239 kronor

”Det jag gillar bäst med det här lacket är hållbarheten. Klarar åtminstone en vecka utan att börja flagna, dock behövs typ tre lager för att få rejält med täckande färg (vilket är för mycket tycker jag, två ska räcka).”

“Jag älskar den här flaskan. Kan vara den finaste jag sett. Tycker också att färgen “Hustle” var helt underbar, en färg jag kommer köra på nu i vår. Tyvärr flaskan lite klumpig att hålla i.”

Köp lacket här>

https://metromode.se/files/2017/03/PPG018-Dangerous-Affair_1024x1024.jpeg

Ciaté Gelology

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 169 kronor

“Ciatés nya gellack Geology ska vara starkt pigmenterad och hålla i upp till 10 dagar. Det låter ju hur bra som helst. Lacket är väldigt pigmenterat och du behöver bara ett lager, dock så tar det rätt lång tid för det att torka. Har du dåligt tålamod så ska du hålla dig borta från detta lack.”

Köp lacket här>

https://metromode.se/files/2017/03/vinnare-bast-i-test.jpg

Yves Saint Laurent La Laque Couture

Betyg:***** (fullpott)

Pris: 255 kronor

“Lacket från YSL är den grymmaste nagellacksupplevelsen jag någonsin haft. Snacka om starka pigment. En lätt strykning ger ett felfritt resultat utan någon som helst tendens till ojämnt resultat.”

“Det här nagellacket är lite dyrare men OJ så bra. Det sitter dessutom som berget och har en bred pensel som gör jobbet enkelt och smidigt.”

Köp lacket här>

https://metromode.se/files/2017/03/DL20171_6021.jpg

Deborah Lippmann Let´s go crazy

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 179 kronor

Ett festligt lack som innehåller aucoumea, biotin och grönt te. Aucoumea ska göra naglarna starkare samt motverka räfflor. Biotinet ska i sin tur bygga upp cellerna som bygger naglarna. Resultatet blev inte blir lika glittrigt som vi trodde – trots flera lager med färgen ”Let´s go party” som har rätt svaga färgpigment.  Passar egentligen bättre som ett topplack på en redan befintlig färg.”

Här kan du köpa lacket>

https://metromode.se/files/2017/03/Generate.png

Lancôme Vernis In Love

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 195 kronor

“Överlag så är det här ett jättebra nagellack. Det sitter jättebra, flaskan är stabil och penseln är bra att måla med. Det som gör att det inte blir en femma är att jag upplevde att jag ibland behövde måla nästan tre lager för att få ett perfekt resultat. Ett stort plus dock för att det torkar fort.”

https://metromode.se/files/2017/03/opi-breakfast-at-tiffanys-nail-polish-collection-2016-fire-escape-rendezvous-15ml-hrh09-p18542-81553_zoom.jpg

Opi Fire escape rendezvous

Betyg: * en stjärna

Pris: 139 kronor

“Detta nagellack är matt med små metallbitar i. Tanken är att nageln ska bli matt metallic, men det händer tyvärr inte. Jag tyckte den var svår att måla med och fick måla flera lager. Resultatet blir klumpigt och färgen försvinner snabbt från metallbitarna vilket inte är så fint.”

https://metromode.se/files/2017/03/12016198.jpg

Chanel Le Vernis

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 270 kronor

“Det här nagellacket gör oss tyvärr besvikna. Det är väldigt tunt i konsistensen så du behöver måla flera lager för att det ska bli fint. Dessutom så sitter det inte så bra, för det höga priset hade vi förväntat oss mer.”

Att hitta det perfekta nagellacket som har fina färger och som dessutom sitter som berget kan kännas som en omöjlighet, men vi har hittat det.

Vi har testat de nagellack från åtta olika märken och hittat det ultimata nagellacket och vilka du inte ska köpa. Kolla in i bildspelet och hitta din nya nagellacksfavorit.

I testet betygsätter vi samtliga skrubbar i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!