Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser de bästa läppstiften 2018

Vi har tre kriterier för att ett läppstift ska vara riktigt bra. Det ska sitta länge, se bra ut på läpparna och inte vara alldeles för dyrt. Här testar vi årets läppstift och utser en vinnare.

lappstift-basta-hosten-2018

Läppstiften är bedömda efter hållbarhet och pris och testade av Metro Modes redaktion, allt för att du ska hitta din nya favoritparfym. Se alla parfymer i bildspelet här nedan.

I testet betygsätter vi produkter i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott. 

Kat Von D - Studded kiss KÖP

Kat Von D - Studded kiss

Pris: 220 kronor

Betyg: * en stjärna

”Läppstiftet var svårapplicerat och kändes dessvärre väldigt torrt.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Maybelline - Superstay matte ink KÖP

Maybelline - Superstay matte ink

Pris: 119 kronor

Betyg: * en stjärna

“Ett flytande läppstift som blir matt när det torkar. Blir jättetorrt på läpparna och det gäller att vara snabb vid applicering då det torkar snabbt. Vid insidan av läppen åker läppstiftet lätt av, det ser därför ut som att man målat läpparna halvdant. Ingen hit!”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Inika – Vegan Lipstick KÖP

Inika – Vegan Lipstick

Pris: 269 kronor

Betyg: ** två stjärnor

“Ett läppstift som bland annat består av flera olika ekologiska oljor men trots att den marknadsförs som återfuktande och krämig så har formulan en tendens att kännas torr på läpparna. Ger ett fint skimmer och sitter helt okej men blir ingen favorit för mig. Plus för att den är helt vegansk (marknadsförs som världens första certifierade ekologiska regnaska urval av läppstift).  ”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Anastasia Beverly hills - Peachy Matte Lipstick KÖP

Anastasia Beverly hills - Peachy Matte Lipstick

Pris: 159 kronor

Betyg: ** två stjärnor

 

“Ett matt läppstift som sitter helt ok. Ingen favoritfärg hos då den går lite åt det bruna hållet. Läpparna känns även något torra när man tar på läppstiftet”

Köp här. 

KÖP

Nästa bild
Glossier - Generation G Sheer matte lipstick KÖP

Glossier - Generation G Sheer matte lipstick

Pris: 160 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Superhajpade märket Glossier har äntligen kommit till Sverige och vi testat deras lekfulla och härliga produkter. Generation G är en ny typ av läppfärg där läppstiftet ska anpassa sig efter dig och din egen läppfärg som ska skina igenom. Läppstiftet känns annorlunda och lite torrt på läpparna men färgen blir fin och matt. Bra pris dessutom! ”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Loreal Paris - Color Riche Shine Addiction KÖP

Loreal Paris - Color Riche Shine Addiction

Pris: 149 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Det här läppstiftet är rätt mjuk, vilket i kombination med att det är så platt blir kladdigt att applicera. Det positiva med att läppstiftet är så mjukt är att det känns väldigt behagligt och återfuktande på läpparna. Dock sitter färgen inte lika bra.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
By Terry – Hyaluronic KÖP

By Terry – Hyaluronic

Pris: 289 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Smidig hylsa och ett väldigt lätt läppstift som passar bra för dig som vill ha ett nude-resultat. Jag tycker först att den lägger sig lite ojämnt på läpparna men färgen smälter in bättre efter en stund. Formulan känns vårdande men jag hade hellre lagt de här pengarna på ett färgat läppbalsam i billigare prisklass. ”

“Skön att applicera och mjuk mot läpparna. Den känns också återfuktande. Denna färg passar perfekt till en vardaglig look!”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Max Factor - Lipfinity lip colour KÖP

Max Factor - Lipfinity lip colour

Pris: 139 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Först tas det färgade läppstiftet på och därefter ska man ta den andra för att få glans och fukt. Jag gillar den andra pennan men läppstiftet med färg kändes torr. Håller upp till 24 timmar? Nja, inte riktigt.”

” Ger en naturlig fin glans utan att kännas kladdig. Enkelt att bättra på med det tillhörande top coat:et när man känner att det blir torrt och vill ha mer fukt. Älskar den!”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Fenty Beauty By Rihanna - Mattemoiselle Plush KÖP

Fenty Beauty By Rihanna - Mattemoiselle Plush

Pris: 190 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

”Fin och stilren förpackning och formulan är krämig och lätt att applicera. Läppstiftet har hög pigmentering så det blir ett fint resultat. Tyvärr så färger läppstiftet av sig så du lämnar pussmärken efter dig, men färgen sitter hela dagen. Om den inte hade färgat av sig hade betyget varit full pott. Bra budget läppstift.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Giorgio Armani - Ecstasy shine lipstick KÖP

Giorgio Armani - Ecstasy shine lipstick

Pris: 350 kronor

Betyg: **** (fyra stjärnor)

“Ett läppstift för den som vill ha ett naturligare resultat. Ger ingen intensiv färg men jag gillar verkligen att den är fuktgivande och ger en fin glans! Sitter bra men bör bättras på efter morgonkaffet eller lunchen.”

“Ett superkrämigt läppstift som glider på så enkelt och snyggt på läpparna att det blir kärlek vid första användningen. Färgen sitter länge och fixar en måltid utan problem. ”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Asos - Satin Lipstick KÖP

Asos - Satin Lipstick

Pris: 97 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

”Väldigt prisvärt läppstift från Asos egna sminkkollektion som både kommer i fina färger och är skönt att bära. Återfuktande och sammetslent och helt klart värt att investera i.”

Köp här.

 

KÖP

Nästa bild
Lancôme - L’absolu Rouge cream KÖP

Lancôme - L’absolu Rouge cream

Pris: 320 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

“Pigmentet i detta läppstiftet är väldigt kraftigt vilket gör att färgen sitter bra och ger en snygg intensitet. Det är relativt hårt vilket också gör det lätt att applicera. Läppstiftet upplevs varken för torrt eller smetigt. Jag gillade verkligen detta läppstift!”

“Älskar detta läppstift som gör att läpparna känns fylliga, återfuktade och SÅ fina. Det är väldigt täckande och kommer i många fina färger, vilket gör det svårt att välja. Kostar i och för sig skjortan vilket gör att de inte får fullpott, men det är värt slantarna!”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Clarins - Joli Rouge Velvet KÖP

Clarins - Joli Rouge Velvet

Pris: 260 kronor

Betyg: ***** fem stjärnor (fullpott)

“Lyxigt läppstift som gör läpparna mjuka och återfuktade. Läppstiftet känns exklusivt redan vid första anblick av den skimrande förpackningen och känslan förstärks bara när det sitter på läpparna. Läppstiftet kommer dessutom med närande egenskaper som ekologisk glasört och aprikosolja. En tiopoängare helt enkelt!”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!