Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser de bästa läppstiften

Bäst i test: Metro Mode testar och utser de bästa läppstiften
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/07/yves-saint-laurent-rouge-pur-couture-satin-radiance-lipstick-56-orange-indie-0-13-oz.jpg

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick

”Ett lyxigt krämigt läppstift som återfuktar och vårdar läpparna. Lägger sig inte som ett skal på läpparna utan åker in i läpparna. Läppstiftet har solskyddsfaktor 15 vilket är perfekt för sommaren. Med tanke på det höga priset så förväntar vi oss att läppstiftet ska sitta hela dagen, men det gör det tyvärr inte.”

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 355 kronor

Här hittar du läppstiftet >>

https://metromode.se/files/2016/07/Sensai_thelipstick.png

Sensai The lipstick

”Läppstiftet känns först ganska strävt och lite svårapplicerat, men när det väl sitter på läpparna – då sitter det där (äta och dricka, inga problem!). Formulan är matt och ganska hård i konsistensen, men återfuktar samtidigt förvånansvärt bra. Men smakar det så kostar det, Sensais stift är en riktig lyxprodukt. Kanske beror det på att en av ingredienserna är äkta guld…!?”

Betyg: **** Fyra stjärnor

Pris: 560 kronor

Här hittar du läppstiftet >>

https://metromode.se/files/2016/07/kat-von-d-lappstift-215-kronor-.jpg

Kat Von D Studded Kiss Lipstick Matte

” Det här läppstiftet håller verkligen hela dagen och färgerna är väldigt fina. Den enda nackdelen är dock att konsistensen är väldigt torr så läppstiftet är ganska svår måla med. Har du torra läppar så får du vara beredd på att de kommer bli torrare. Är du ute ett läppstift som sitter som berget ska du köpa det här. ”

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 215 kronor

Finns endast på Sephora

https://metromode.se/files/2016/07/Generate.png

Rouge Intense Lasting Colour Lipstick

“Mjukt, lagom täckande och känns vårdande. Drygt och skön fast form. Perfekt för en helkväll, du behöver knappt fylla på! Ganska dyrt men god doft.”

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 390 kronor

Här hittar du läppstiftet >>

https://metromode.se/files/2016/07/B013656_1.jpg

Lancome Lábsolu Rouge

“Mjukt läppstift som ger återfuktning. Mycket pigment och håller länge utan att torka in eller gnidas ut. Minus för att det är ganska dyrt, annars ett bra läppstift för dig med torra läppar.”

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 309 kronor

Här hittar du läppstiftet >>

https://metromode.se/files/2016/07/smashbox-be-legendary-lipstick-trio-d-20160224151202617475499.jpg

Smashbox Be Legendary 

“Väldigt fint läppstift med matt och krämig konsistens. Innehåller sheasmör som mjukar upp och C- och E-vitamin som skyddar.”

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 190 kronor

Här hittar du läppstiftet >>

https://metromode.se/files/2016/07/Pure-lipstick-emite.png

Pure lipstick Emite Make Up

”Ett vårdande och mjukgörande läppstift som är helt vegetabiliskt och fritt från cykliska silikoner. Konsistensen på läppstiftet är krämig och enkel att måla med. Krämiga och glansiga läppstift brukar inte hålla så bra, men detta sitter som berget. Ett stort plus är att det inte är testat på djur.”

Betyg: ***** fem stjärnor full pott

Pris: 250 kronor

Här hittar du läppstiftet >> 

Alltid på jakt efter det där perfekta läppstiftet som både sitter som berget, är återfuktande, mjukt och har bra pigment? Vi också! Därför har vi testat och utsett årets absolut bästa läppstift – i butik nu! För varje dag förtjänar lite färg. 

I testet betygsätter vi samtliga läppstift i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott. 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!