Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser den bästa ansiktsmasken 2017

Bäst i test: Metro Mode testar och utser den bästa ansiktsmasken 2017
9 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/Skärmavbild-2017-02-13-kl.-15.19.59.png

Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Pris: 195 kronor 

Betyg: * en stjärnor

“Vegansk peeling-mask från Body Shop med ingredienser från bland annat det hälsosamma acai-bäret. Masken luktar gott och har skön konsistens men vi känner inte att den förbättrar huden något synbart tyvärr.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/02/1311023_1.jpg

Exuviance rejuvenating masque 74 ml

Pris: 299 kronor

Betyg: ** två stjärnor

“Det här ska vara en kraftfull och djuprengörande gelémask men vi känner varken att den påverkar huden direkt efter användning eller att den medför förbättringar med tiden! Därför får den här masken inget vidare betyg trots att vi gillar Exuviance övriga produkter… “

Köp den här>

 

https://metromode.se/files/2017/02/Pinkdiamond.jpg

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask

Pris: 1325 kr för 8 stycken

Betyg: ** två stjärnor

“Jag gillar masker som appliceras som en “riktig mask”. Det känns lyxigt och välgörande – men 165 kr/användning är i dyraste laget för en hemmabehandling! Rodials Pink diamond har visserligen diamantpuder som en av ingredienserna – och ger en återfuktad känsla i ansiktet – men jag upplever att den är svår att hålla kvar på plats och som sagt alldeles för dyr.” 

Här kan du köpa den>

https://metromode.se/files/2017/02/13-01-027_cap-off-_300dpi_500x500.jpg

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask

Pris: 545 kronor

Betyg: ** två stjärnor

“Detta är en fuktgivande gel-mask med blå alger som ska ge huden återfuktning och bevara fukten. Huden blir återfuktad, men den rekommenderas inte för dig med känslig hy. Under verkningstiden blev huden röd och alldeles het. Har du normal till torr hy är detta en bra fuktmask.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/02/A8902800_1.jpg

L'Oreal pure clay exfo mask

Pris: 129 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“En exfolierande lermask med röda algextrakt. Masken är lätt att applicera och känns skön mot huden, dock är den lite svår att få bort. Den ska exfoilera och rengöra huden och dessutom göra porerna mindre synliga. Efter några gånger ser faktiskt porerna mindre ut. Detta är helt klart ett bra budgetalternativ. Rekommenderas.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/02/EmmaS.png

Emma S. Treatment Overnight Repair Mask

Pris: 349 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Lätt krämig mask som verkar medan du sover, lägg den i stället för en vanlig nattkräm. Lite kladdig att gå till sängs med om du tar ett tjockt lager (som ju är vanligt att man gör med en ansiktsmask), men ett tunt lager räcker för att få effekt. På morgonen känns huden mjuk, men jag skulle ha önskat en lite mer uppstramande effekt.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/02/i-023359-deep-hydration-mask-6pcs-1-940.jpg

Verso skincare deep hydration mask

Pris: 799 kronor för åtta stycken

Betyg: **** fyra stjärnor

“Den är ansiktsmasken är en sheet mask som ska ge huden en intensiv återfuktning. Masken kommer i två delar och har en slajmig konsistens. Vi riktigt känner all fukt som ska in i vår hud. Resultatet är helt underbart. Huden känns som ny, är återfuktad och fått en fin lyster. Denna hade fått en femma om det inte vore för det saftiga priset.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/02/IS_clinical-hydra-intensive-cooling-masque.jpg

Is Clinical Hydra-Intensive cooling masque

Pris: 500 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

”Den här masken är en riktig favorit från första testet! Den lätta gelén kyler och fräschar upp huden på ett härligt uppiggande sätt, perfekt under trötta vinterdagar. Passar alla hudtyper; även uttorkad, irriterad hud och känslig hud. Det höga priset är det enda som håller den från full pott.”

https://metromode.se/files/2017/02/vinnare-basta-ansiktsmasken-2017-1.jpg

Dermaceutic mask 50 ml

Pris: 689 kronor

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

“Det här är en peeling-mask med 15 % glykolsyra som tar bort orenheter och döda hudceller på ett par minuter – varje vecka. Masken sticker lite till en början då den innehåller aktiva syror men det går över så fort du börjar vänja huden vid den. Huden blir synbart jämnare och får mer lyster. Superbra mot fet hy då den med sin exfolierande verkan tar bort överskott av talg! Den är väldigt dyr men helt klart värd varenda krona.”

Köp den här>

 

Ge din hud en riktig boost med några av 2017 års bästa ansiktsmasker. Vi har testat årets spännande nyheter från budget till lyx, som passar allt från känslig hy till oren hy. Titta in i bildspelet och hitta vårens stora vinnare. 

I testet betygsätter vi samtliga skrubbar i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!