Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser den bästa hårinpackningen

Bäst i test: Metro Mode testar och utser den bästa hårinpackningen
9 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/Shu_Uemura.jpg

Shu Uemura Art Of Hair Urban Moisture Masque

Pris: 479 kronor

Betyg: ** två stjärnor

 

”En fyllig produkt som för tankarna till en tjock och dryg bodylotion. Diskret doft. Håret ser och känns glansigt direkt efter tvätt men jag förväntar mig mer av en så pass dyr inpackning. Håret ska bli mjukt och följsamt men jag upplever att det fortfarande känns ganska strävt och ”vinter-torrt”.

Köp den här>

https://metromode.se/files/2016/12/wella_oil_tube_mask_30ml_mini-kopia_500x500.jpg

Wella professionals care oil reflection mask

Pris: 285 kronor

Betyg: ** stjärnor

”Denna inpackning ska liva upp trött och livlöst hår. Första gången jag använde den blev håret alldeles trassligt. Efter några gånger blev håret bättre och det började kännas glansigare. Dock så tyckte jag inte att den levde upp till det den lovade. Ett plus för den goda doften och korta verkningstiden (5 minuter). Tyckte tyvärr att den var lite väl dyr för så lite produkt 285 kronor för 150 ml.”

 

Här kan du köpa den>

https://metromode.se/files/2016/12/loreal-absolut-repair-masque_500x500.jpg

Loreal - Absolut repair cellular repairing masque

Pris: 229 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

 

”Den här hårmasken är till för skadat hår och har en återuppbyggande effekt som ska ge nytt liv. Resultatet efter ett par veckor är mjukt och följsamt hår. Bra pris dessutom även fast produkten är lite väl lös i konsistensen vilket gör att den inte är särskilt dryg.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2016/12/maria-nila-palett-masque-pure-volume-1003-102-0250_1.jpg

Maria Nila - pure volume masque

Pris: 219 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

 

“Detta är en hårinpackning som ska ge håret volym och göra det återfuktat. Konsistensen är bra och produkten känns dryg. Dock så upplevde inte jag att det blev någon större skillnad på håret. Det blev kanske lite mjukare men inte mer än så. Ett stort plus får den för doften och priset.”

Här kan du köpa den>

https://metromode.se/files/2016/12/TLC_SE_nourishing-mask-for-coarse-hair.jpg

Björn Axén - Nourishing mask for coarse hair

Pris: 359 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

 

”Inpackningen luktar helt underbart! Den var väldigt lätt att applicera eftersom den hade en oljig konsistens. Håret kändes verkligen lent och välmående (men inte något utöver vissa andra inpackningar jag har testat som har varit lika bra). Denna hårinpackning kostar 359 kronor vilket är relativt dyrt för en inpackning men jag tycker att dess vårdande ingredienser gav resultat och därför är värt sitt pris.”

 

Här kan du köpa den>

https://metromode.se/files/2016/12/Kerastase-Nutritive-Masque-Magistral-e1463003699245-1024x731.jpg

Kérastase Nutritive masque magistral

Pris: 389 kronor
Betyg: **** fyra stjärnor

”Den här produkten ger håret näring och återfuktar på djupet. Perfekt för dig med torrt hår! Konsistensen på inpackningen är tjock och dryg, du behöver inte mycket för att täcka hela håret. Den får även ett plus för den korta verkningstiden (5 minuter), dock så är den lite väl dyr och får därför inte en femma”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2016/12/moroccanoil-weightless-hydrating-mask-250ml-1207-324-0250_1.jpg

Moroccanoil weightless hydrating mask

Pris: 379 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

 

”Känns verkligen som att håret blir mjukare och lenare efter bara fem minuter med den här fuktgivande masken. Efter några veckors behandling känns det även friskare. Dryg produkt som räcker länge då du inte behöver så mycket.”

 

Här hittar du den>

https://metromode.se/files/2016/12/OLAPLEX_SE_No3_Hair_Perfector_hemmabehandling.jpg

Olaplex No.3 Hair Perfector

Pris: 269 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

 

“Den här hårinpackningen gav ett helt fantastiskt resultat. Efter en gång blev håret mjukt och glansigt. Det bästa resultatet fick jag när jag sov med den, då kändes håret som nytt. Det är också det som gör att den inte får en femma. Jag var tvungen att ha i masken minst en timme för att få ett bra resultat. Har du torrt hår och gott om tid så måste du köpa denna.”

 

Köp den här>

https://metromode.se/files/2016/12/bast-i-test-.jpg

Bäst i test - Davines Essential Haircare Minu Hair Mask

Pris: 298 kronor

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

 

“Har du färgat och lite trött hår med lite kluvna toppar här och var så behöver du Davines hårmask som verkligen ger håret näring på djupet. Det känns friskare och mindre frissigt efter bara en användning och efter några veckor är det stor skillnad på hårkvalitén. Grym produkt som dessutom är dryg och prisvärd! ”

Köp den här>

Har du inte hittat inpackningen som både återfuktar håret, gör det glansigt och ger det volym så har du kommit rätt. För vi har hittat den. 

Visst älskar man att spendera några extra minuter i badrummet med en hårinpackning? Eller kanske inte själva stunden med den i, men känslan efteråt. När håret blir precis som i en schamporeklam. Ge ditt hår lite extra kärlek med årets bästa hårinpackning.

 

I testet betygsätter vi samtliga skrubbar i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott.

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!