Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser sommarens bästa brun utan sol

Efter en lång vinter utan sol är vi mer än taggade på att få en solkysst hy! Redan nu vill vi ha en härlig bränna. Därför har vi testat oss igenom en rad olika brun utan sol-produkter, för att hitta den absolut bästa på marknaden.

Foto: Unsplash

Brun utan sol-produkterna är bedömda efter doft, känsla, resultat och pris och är testade av Metro Modes redaktion, allt för att du ska hitta din nya favoritprodukt. Se alla produkter nedan.

I testet betygsätter vi produkter i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott.

Skir, brun utan sol kropp KÖP

Skir, brun utan sol kropp

Pris: 66 kronor (ord. pris 89 kronor)

Betyg: ** två stjärnor

“Otroligt rinnig produkt, mycket rinner tyvärr ut över golvet. Den får ett minus för den typiska brun utan sol-doften. Den får plus för att den torkar snabbt och ger en fin och naturlig färg.”

Köp här>

 

KÖP

Nästa bild
Yves Rocher Solaire Peau Parfaite Autobronzant Self-tanner KÖP

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite Autobronzant Self-tanner

Pris: 125 kronor (ord. pris 159 kronor)

Betyg: *** tre stjärnor

“Denna brun utan sol passar dig som vill bygga upp färgen gradvis, då den inte blir så mörk direkt. Effekten av den var lite svår att se till en början och det krävdes en del underhåll för att få till önskad effekt. Precis som med andra brun utan sol som är vita till färgen, kan det ibland vara lite svårt att se om man missat något område. Denna får dock pluspoäng för sin goda doft, det är först efter några timmar man kan ana den klassiska doften av brun utan sol. Att krämen även är utan mineralolja, silikoner och parabener ger den ännu ett plus i kanten.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Ida Warg Face & Body Spray Self Tan KÖP

Ida Warg Face & Body Spray Self Tan

Pris: 165 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Det här är en brun utan sol med en rinnig konsistens, men är enkel att applicera. Att den är vegansk är ett plus och att resultatet blir riktigt bra. Däremot gav den en slags reaktion på ben och armar som gjorde att det kliade extremt mycket. Reaktionen kom ungefär ett halvt dygn efter att den sprayats på kroppen.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Aco Self tanning lotion KÖP

Aco Self tanning lotion

Pris: 119 kronor

Betyg: *** tre stjärnor

“Den här brun utan sol-krämen kändes lätt, fräsch och var enkel att applicera. Den luktade väldigt gott och inte alls som en typisk ”brun utan sol-doft” till att börja med. Den klassiska doften kom gradvis i takt med att färgen på kroppen började synas. Resultatet blev jämnt och såg väldigt naturligt och man behövde inte ha så mycket lotion för att få ett resultat. Tyvärr färgar den av sig på textilier, men utöver det så är det en solklart prisvärd brun utan sol-lotion.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
TanOrganic Facial self oil KÖP

TanOrganic Facial self oil

Pris: 449 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

“Bara tanken av att produkten enbart innehåller naturliga och ekologiska ingredienser gör oss glad i magen. Ett supersnyggt glow som håller i nästan en hel vecka gör inte saken sämre. Älskar den!”

Köp här>

 

KÖP

Nästa bild
St Tropez Self Tan Purity Water Gel KÖP

St Tropez Self Tan Purity Water Gel

Pris: 499 kronor

Betyg: **** fyra stjärnor

“En genomskinlig gel som ska ge ett naturligt resultat och det gör den verkligen. Perfekt om du inte gillar en allt för mörk bränna men ändå vill känna dig solfräsch. Den har en lätt konsistens och är lätt att applicera, men eftersom den är genomskinlig är det väldigt svårt att få helt jämn. Det är extremt lätt att missa några fläckar. Ett plus är att den inte luktar jättemycket brun utan sol och att nyansen är väldigt fin.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Cocoa Brown One Hour Tan (Dark shade) KÖP

Cocoa Brown One Hour Tan (Dark shade)

Pris: 89 kronor (ord. pris 119 kronor)

Betyg: ***** fem stjärnor full pott

“Detta är en solklar favorit! Väldigt lätt att applicera tack vare konsistensen på mousset. Färgen syns direkt vilket också gör det enkelt att få brännan jämn. Redan efter 1 timme har du en fräsch bränna som håller i flera dagar. Cocoa Brown är enligt oss en väldigt prisvärd och bra produkt.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!