Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ansiktsoljan till budgetpris – 6 bästsäljande favoriter

Genom att lägga till en ansiktsolja i din hudvårdsrutin kan du motverka och förebygga många problem, bland annat eksem, finnar och torrhet. Nedan har vi listat våra favoriter till budgetpris just nu!

Foto: Pexels

En vanlig missuppfattning är att ansiktsoljor gör att huden blir fet och att den täpper till porerna. Det stämmer dock inte alls. Tvärtom mår huden bra av de vitaminer och fettsyror som oljorna ofta innehåller.

Så använder du ansiktsolja

En ansiktsolja är ett bra komplement till din ansiktskräm. På så sätt kan du maxa din fuktnivå och stärka din hudbarriär. Applicera oljan direkt efter din rengöringsrutin när huden fortfarande är fuktig och massera in den med cirkelrörelser för att få igång blodcirkulationen. Lägg sedan din natt- eller dagkräm ovanpå. Tänk på att välja en tyngre olja om du har torr hud och befinner dig i kalla temperaturer. Under sommaren och för fetare hudtyper kan du med fördel välja en lättare olja.

Nedan har vi listat sex olika bästsäljande ansiktsoljor till budgetpris! Kanske hittar du en ny favorit?

Argan Oil - Loelle KÖP

Argan Oil - Loelle

En helt naturlig och certifierad ekologisk Arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omedelbar lyster.

Eftersom Arganolja är en tunn olja tränger den snabbt in i huden. Oljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer och dess rika innehåll av vitamin E gör att den motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Dess antiinflammatoriska egenskaper gör den också lämplig för acnehud och psoriasis.

Pris: 119 kronor.

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild
Almond Facial Oil - Weleda KÖP

Almond Facial Oil - Weleda

En lugnande ansiktsolja för känslig hud som kan användas dagligen eller som intensivvård under perioder.

Innehåller fin ekologisk mandelolja och plommonkärnolja som gör huden mjuk och smidig samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsfunktioner. Slån-blomsextrakt har en lugnande effekt och hjälper huden att kännas mindre ömtålig.

Pris: 229 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Royal Facial Oil Moist - Maria Åkerberg KÖP

Royal Facial Oil Moist - Maria Åkerberg

Royal Facial Oil Moist med Neroliolja är en balanserande, utslätande och fuktbevarande ansiktsolja som ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft. Oljan stärker även kollagenet och motverkar UV-skador.

Royal Facial Oil Moist hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vitamin Oil Cocktail Facial Oil - Mossa KÖP

Vitamin Oil Cocktail Facial Oil - Mossa

Aktivt förnyande koncentrat med olja från 10 kraftfulla växter och en näringsrik multivitaminblandning av hallon och havtorn. återställer hudens utstrålning och återfuktar. En mjukare hy med mer lyster.

  • återställer hudens utstrålning och återfuktar
  • Dermatologiskt testad /certifierad
  • Innehåller en unik mix av ekologisk hallon-, och havtornsolja, jojoba fröolja, mandel, avokado, oliv, aprikos, plommon, nattljus, nypon, havre och tomatolja
  • Vegansk

Pris: 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Carrot Seed Oil Eko - Loelle KÖP

Carrot Seed Oil Eko - Loelle

Exklusiv olja som består av kallpressat, kraftfullt extrakt av morotsfrön och ekologisk solrosolja. Oljan är rik på betakaroten, antioxidanter, vitamin A och E vilket gör den reparerande, återfuktande och stödjer hudens återhämtning och återuppbyggnad när den skadats av solexponering. Passar alla hudtyper, speciellt mogen, torr och solskadad hud.

Pris: 149 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Pure Jojoba Oil - c/o Gerd KÖP

Pure Jojoba Oil - c/o Gerd

En ekologisk kallpressad hudolja som passar de flesta hudtyper. Känslan är sammetslen och rik utan att vara kladdig,
detta till stor del av jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder hudens fukt. Den kan användas på hela kroppen, även ansiktet, och
är doftfri så passar även till de som är känsliga.

Pris: 189 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!