instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa ansiktsoljan till budgetpris – 6 bästsäljande favoriter

Av: Metro Mode

Genom att lägga till en ansiktsolja i din hudvårdsrutin kan du motverka och förebygga många problem, bland annat eksem, finnar och torrhet. Nedan har vi listat våra favoriter till budgetpris just nu!

Foto: Pexels

En vanlig missuppfattning är att ansiktsoljor gör att huden blir fet och att den täpper till porerna. Det stämmer dock inte alls. Tvärtom mår huden bra av de vitaminer och fettsyror som oljorna ofta innehåller.

Så använder du ansiktsolja

En ansiktsolja är ett bra komplement till din ansiktskräm. På så sätt kan du maxa din fuktnivå och stärka din hudbarriär. Applicera oljan direkt efter din rengöringsrutin när huden fortfarande är fuktig och massera in den med cirkelrörelser för att få igång blodcirkulationen. Lägg sedan din natt- eller dagkräm ovanpå. Tänk på att välja en tyngre olja om du har torr hud och befinner dig i kalla temperaturer. Under sommaren och för fetare hudtyper kan du med fördel välja en lättare olja.

Nedan har vi listat sex olika bästsäljande ansiktsoljor till budgetpris! Kanske hittar du en ny favorit?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår